ionut120v Postat August 24, 2022 Partajează Postat August 24, 2022 Am nevoie disperata sa rezolv problema cu purtatoarea de microunde la aparatul de terapie Rife, cu led-uri am obtinut rezultate asa si asa, la unele cum e helicobacter negativeaza testul in 2 zile si ramane negativ pana la o noua reinfectare, la altele merge prost sau deloc (poate nici frecventele nu-s care trebuie) poate nici modul de a transmite energia nu-i chiar ok. Intamplator am reusit sa fac sa oscileze un oscilator microstrip la 10 Ghz, scotea in jur de 300 mw, virusul gripal a disparut in 10 min, in regim CW. Ala a fost insa norocul incepatorului, tranzistorul avea peste 13 dB castig la frecventa aia, de atunci n-am mai reusit. Am luat tranzistoare, amplificatoare gata de folosire, mai trebuie insa echipament, amplificatoarele sunt cu iesire pe coaxial, nu pe ghid, am nevoie de coaxial cu mufe de antena horn pe coaxial( cu adaptor inclus) se complica si n-am gasit ieftin. Am gasit insa asta : https://thesis.library.caltech.edu/925/1/Popovic_zb_1990.pdf Grid oscillator,(free running) functioneaza si ca antena microstrip, nu mai am nevoie de altceva. am gasit si tranzistoare similare cu cele din document, la frecventa mai mare. Gandesc ca folosind multe tranzistoare mici, puterea e distribuita, posibilitatea de a se arde subit e mai redusa. Nu inteleg niste detalii, ce e ala duroid? ce fel de cablaj trebuie sa reproduc oscilatorul de 10 GHz? la varianta de 10GHz poarta pare sa fie lasata in aer, e legata la un strip neconectat (asa o fi?) Link spre comentariu
grosu99 Postat August 24, 2022 Partajează Postat August 24, 2022 (editat) Sus de tot scrie CQ-YO radioamatori. Ce are terapia Rife cu radioamatorismul imi scapa.Dar ca sa nu ramaneti cu bacteriile in viata ,duroidul este un material dielectric pentru cablaje care se utilizeaza la frecvente mari cu pierderi reduse.Aproape imposibil de gasit pe la noi. Editat August 24, 2022 de grosu99 Link spre comentariu
Mircea Postat August 24, 2022 Partajează Postat August 24, 2022 Ceea ce vrea se preteaza la sectiunea radioamatori, insa greu de crezut ca printre colegii de pe forum gasesti experienta necesara. Sa nu mai vorbim despre ce implica o constructie practica. Omul poate spera, dar realizarea nu este pentru domeniul amatori. Link spre comentariu
bolek Postat August 24, 2022 Partajează Postat August 24, 2022 Un radioreleu de prin casari ar fi de ajutor fiindca emite purtatoarea continuu daca nu are probleme numai ca nu stiu sa fie banda asta de mw in RO. Eu nu am prins link sub 15G acu multi ani cand le montam, poate sa fi fost pe la stat gen drtv and friends. Link spre comentariu
ionut120v Postat August 24, 2022 Autor Partajează Postat August 24, 2022 (editat) Am vazut ca exista frecvente de radioamatori in microunde in benzile de care am nevoie , am gandit ca o fi lucrat careva la GHz, la frecventele astea e mai mult mecanica de precizie, dimensiunile trebuie exact. Cablajul cred ca este de tip Rogers, aveti dreptate, se gaseste greu, ceva de genul ro4003c. am cumparat si amplificatoare gata facute la carcasa cu mufe, americane, si china, astept sa-mi vina, am gasit ieftin, pe vremuri la tv lumea zicea de 1 Ghz. Editat August 24, 2022 de ionut120v Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum