Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Acum 6 ore, POLAKU2002 a spus:

E cu tastatura normala...scuze ptr cifra 1 in plus...pe placa am gasit un regulator de 9v care se incinge...caut schema sa vad ce alimenteaza...

Din ce tin eu minte 9v alimenteaza alt regulator de 5v care la randul lui alimenteaza selectorul cu 5v, cred ca e normal sa se incinga pentru ca selectoarele aste trage mult curent, daca regulatorul de 9v scoate mai putin de 8.8v, atunci ceva e suspect pe bara de consum

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 oră în urmă, yabbadabbadoo a spus:

pin6 and pin7 are the keyboard lines

try removing the indicated coils and capacitors

schematic_detail.jpg

Bravo, esti un om destept si cu pregatire !!...:aplauze la Vestel se face strap intre 2 pini ca sa nu mai " defileze" de nebun prin meniu, multi zic ca daca elimina tastatura, elimina si eventualul defect, dar nu e asa....cel putin la Samsung si Vestel e alta situatia, adica daca tastatura de pe bord e defecta sau mufa e scoasa, tv-ul incepe sa isi faca de cap prin meniul de user.......

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
Acum 1 oră, POLAKU2002 a spus:

Buna ziua.Am reusit sa stabilizez tensiunile la acest tv dar am alta problema acum....lumina lampilor este la minim chiar daca din menu il am dat la maxim....

aveti pinul DIM, DIMERR ce ajunge in invertor,acolo trebuie sa fie o tensiune ce variazå in functie de ce e dat din menu,spre 0v daca e la minim si 3-5v la maxim

si depinde si cum a.ti rezolvat si vechea problemå,poate e o bara generala ce alimenteaza si tunerul si functia dimmer,daca le-ati rezolvat ,,prin artificii,, atunci de acolo si acesta buba

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări