Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Buna ziua.Tv in cauza se prezinta cu un defect ciudat...este echipat cu modul bn41-011165b   ,bn44-00265b....cum il deschid imi afiseaza tasta volum la maxim si se plimba singur prin menu....nu asculta telecomanda decit cind vrea el...am eliminat butoanele si face la fel...am incercat sai actualizez softul dar nu vrea,,,ceva idei..multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 2 ore, POLAKU2002 a spus:

Am rescris ic3001 si tot la fel face...am eliminat tastatura de tot si tot asa face..

E foarte important sa ne spui daca tv-ul are tastatura tactila(pe senzori) si mai important e sa fi atent cand postezi ca placa bn41-011165b inca nu sa fabricat decat bn41-01165b si uite asa unii pierd timp sa caute placa ta pe net......, stiu ca am avut acest defect si l-am rezolvat dar era cu tastatura tactila............

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 5 minute, Costica Tv a spus:

E foarte important sa ne spui daca tv-ul are tastatura tactila(pe senzori) si mai important e sa fi atent cand postezi ca placa bn41-011165b inca nu sa fabricat decat bn41-01165b si uite asa unii pierd timp sa caute placa ta pe net......, stiu ca am avut acest defect dar era cu tastatura tactila............

SAMSUNG LE32B530P7W Матрица-LTF320HA09
MAIN BN94-03132S BN41-011165B
БП+ИНВЕРТОР BN44-00261B H32F1-9DY
T-Con 320HAC2LV0. 4T)SAMSUNG UE40B620R3W

lasati  Domn Costicå cå o au si rusii

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 7 minute, iuliantv a spus:

SAMSUNG LE32B530P7W Матрица-LTF320HA09
MAIN BN94-03132S BN41-011165B
БП+ИНВЕРТОР BN44-00261B H32F1-9DY
T-Con 320HAC2LV0. 4T)SAMSUNG UE40B620R3W

lasati  Domn Costicå cå o au si rusii

Pai si acolo la rusi tot greseala este, nu exista placa cu acest cod BN41-011165B !!!

Link spre comentariu
Acum 1 oră, iuliantv a spus:

da da ,mi-am dat seama ca e o gresealå sånt prea multe cifre,si ce putea så fie in plus doar un 1 , :limb:

Ok acum am priceput, deci tu ai vrut sa arati mai sus ca sunt si altii care gresesc si eu am inteles cu totul altceva....chiar ma miram sa nu iti dai seama la pregatirea ta...daca te-am jignit fara sa vreau, imi cer scuze !

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 17 ore, Costica Tv a spus:

Ok acum am priceput, deci tu ai vrut sa arati mai sus ca sunt si altii care gresesc si eu am inteles cu totul altceva....chiar ma miram sa nu iti dai seama la pregatirea ta...daca te-am jignit fara sa vreau, imi cer scuze !

am uitat så pun un semnul exclamarii sau un maimutoi så specifice cå e o glumå

nu e vina dv cå ati inteles altceva,e a mea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări