rares01 Postat August 23, 2022 Partajează Postat August 23, 2022 va salut intampin o problema cu acest model, nu reusesc sa instalez windows. pe el. este platforma arm a venit cu windows rt instalat acum e blocat la loading.... am rescris biosul in ideea ca il pot accesa dar degeaba.tin sa precizez ca nici o combinatie de taste nu vrea sa l faca sa booteze de pe un usb. din ce am citit nu a reusit nimeni sa reinstaleze un os curat pe acest model. asta nu mai vrea sa intre nici un recovery in windows, ramane blocat la faza de pregatire reparare . ssd este emmc klmcg8ge4a-a001 lipit direct pe placa. Link spre comentariu
merck Postat August 23, 2022 Partajează Postat August 23, 2022 (editat) Tu vrei sa reinstalezi Windows RT? Sau vrei sa pui o alta versiune de windows (7,8,10)? Pentru ARM este doar Windows RT, nu merge altceva. Am si eu un Dell XPS10 cu procesor ARM si stiu ca nu "inghite" altceva decat Windows RT. Ai incercat asta: Lenovo Ideapad Yoga 11 Key-Combinations Booting from USB To boot from a USB drive follow these instructions: Hold Volume Up and the Windows button below the screen (not on the keyboard) and press the power button once. Release both keys once the Lenovo logo pops up Editat August 23, 2022 de merck Link spre comentariu
rares01 Postat August 23, 2022 Autor Partajează Postat August 23, 2022 am incercat si varianta asta , am renuntat la a pune windows normal am descarcat varianta rt. dar nici aia nu o buteaza. am descarcat o imagine rt si am facut o bootabila. el are inclusiv tasta de reboot care te baga in mod normal in bios, specific lenovo. insa aici nu face nimic acea tasta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum