Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema pick up

patrick ciobanu

Postări Recomandate

buna ziua, mi am cumparat un pick up destul de vechi dar in stare buna.. dar am o problema la el, se aude foarte incet si la volum maxim.. are si radio si pe modul radio se aude mult mai tare, doar pe placa de vinil se aude foarte incet sunetul. Am suflat si in doza ca sa nu fie praf pe ac sau fire dar degeaba. Stie cineva de la ce poate fi? va multumesc mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• patrick ciobanu

2

• PavelR

1

• alec

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Şi cum crezi că poate şti cineva ce model de radio cu pick-up ai cumpărat ? Dacă reciteşti ce-ai scris mai sus, nu vei găsi vreo menţiune.

Iar noi ceilalţi utilizatori ai Elforum putem fi orice, dar nu ghicitori...

Când ceri ajutor, dai amănunte.Ce model de radio este, ce tip de doză are în prezent pick-upul.Poate cineva a schimbat doza cu un model nepotrivit, sau doza e deteriorată.

Link spre comentariu

" Preul " dozei.

Du-l la un electronist și caută-i o doză noua care să nu-ți  facă alte șanțuri  pe discuri. Trebuie și reglata.  Chestii  socoteli. 

E posibil să aibă și alte suferințe.

PS.  Reparația costă mai mult față de valoarea aparatului. Să nu zici că n-ai știut. 

Editat de alec
Link spre comentariu
1 oră în urmă, patrick ciobanu a spus:

buna ziua, mi am cumparat un pick up destul de vechi dar in stare buna.. dar am o problema la el, se aude foarte incet si la volum maxim.. are si radio si pe modul radio se aude mult mai tare, doar pe placa de vinil se aude foarte incet sunetul. Am suflat si in doza ca sa nu fie praf pe ac sau fire dar degeaba. Stie cineva de la ce poate fi? va multumesc mult

1 oră în urmă, validae a spus:

Şi cum crezi că poate şti cineva ce model de radio cu pick-up ai cumpărat ? Dacă reciteşti ce-ai scris mai sus, nu vei găsi vreo menţiune.

Iar noi ceilalţi utilizatori ai Elforum putem fi orice, dar nu ghicitori...

Când ceri ajutor, dai amănunte.Ce model de radio este, ce tip de doză are în prezent pick-upul.Poate cineva a schimbat doza cu un model nepotrivit, sau doza e deteriorată.

Imi cer scuze... e un pick-up Sinotec LS-12 cu doza de aia rosie ieftina

Link spre comentariu

Dacă e genul ,,retro,, ca mai jos, e de fapt un pick-up cu radio, nu radio cu pick-up.Trebuie văzut dacă doza mai e în regulă, apoi desfăcut şi văzut ce electronică are.Bănuiesc că e ceva miniaturizat şi ieftin, cu amplificator integrat.Dat fiind că nu apare pe Radiomuseum, e imitaţie modernă de ,,vintage,,.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări