iliev508 Postat August 20, 2022 Partajează Postat August 20, 2022 va salut . daca ma poate ajuta careva cu rezolvare la chinezaria asta .tp.sk 506s.pb802 /lvh320t015bwm apare vorex apoi wisdom.share /smart clud tv , si asa ramane Link spre comentariu
iuliantv Postat August 20, 2022 Partajează Postat August 20, 2022 (editat) in functie de rezolutie si capacitati https://receiverpro.net/tp-sk506s-pb802-firmware-download/ Editat August 20, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
iliev508 Postat August 21, 2022 Autor Partajează Postat August 21, 2022 Acum 22 ore, iuliantv a spus: in functie de rezolutie si capacitati https://receiverpro.net/tp-sk506s-pb802-firmware-download/ multumesc l/eam gasit si eu dar sant binuri ,eu vreau pe usb procesoru este cu radiator si este nituit nu stiu ce este acolo nu risc Link spre comentariu
iuliantv Postat August 21, 2022 Partajează Postat August 21, 2022 Acum 3 ore, iliev508 a spus: multumesc l/eam gasit si eu dar sant binuri ,eu vreau pe usb procesoru este cu radiator si este nituit nu stiu ce este acolo nu risc sånt mai multe binuri ce trebuiesc dezarhivate in unul singur,si rezultå un firmare bin pentru usb Link spre comentariu
iliev508 Postat August 21, 2022 Autor Partajează Postat August 21, 2022 Acum 3 ore, iuliantv a spus: sånt mai multe binuri ce trebuiesc dezarhivate in unul singur,si rezultå un firmare bin pentru usb l/eam luat pe toate la rand nu se leaga nimic unele nu se dezarhiveaza Link spre comentariu
iuliantv Postat August 21, 2022 Partajează Postat August 21, 2022 (editat) Acum 3 ore, iliev508 a spus: l/eam luat pe toate la rand nu se leaga nimic unele nu se dezarhiveaza eu folosesc winrar se descarca toate arhivele ,se pun intr.un folder,si se da dezarhivare doar la prima arhiva,dezarhivare,ce le va uni pe toate intr.un singur fisier dezarhivat(bin.daca asa e in cazul asta),, Editat August 21, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
iliev508 Postat August 22, 2022 Autor Partajează Postat August 22, 2022 Acum 14 ore, iuliantv a spus: eu folosesc winrar se descarca toate arhivele ,se pun intr.un folder,si se da dezarhivare doar la prima arhiva,dezarhivare,ce le va uni pe toate intr.un singur fisier dezarhivat(bin.daca asa e in cazul asta),, Acum 14 ore, iuliantv a spus: eu folosesc winrar se descarca toate arhivele ,se pun intr.un folder,si se da dezarhivare doar la prima arhiva,dezarhivare,ce le va uni pe toate intr.un singur fisier dezarhivat(bin.daca asa e in cazul asta),, am facut exact cum ati spus l/eam extras pus pe stik nu merge .am inceput cu akai mai mult nu pot sa descarc pe zi am gasit ceva la alfarabi dar nu pot sa ma inregistrez Link spre comentariu
iuliantv Postat August 22, 2022 Partajează Postat August 22, 2022 mai mult de atåt nu stiu ce så zic,decat rescriere emmc Link spre comentariu
iliev508 Postat August 22, 2022 Autor Partajează Postat August 22, 2022 Acum 13 minute, iuliantv a spus: mai mult de atåt nu stiu ce så zic,decat rescriere emmc multumesc oricum mai caut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum