valang Postat Octombrie 28, 2023 Partajează Postat Octombrie 28, 2023 Așanumitele deviații sexuale(lgbt) respectă legile fizicii. Ideea de perpetuum mobile( energie din nimic) contrazice legile fizicii, atât cât o putem cunoaște noi, specia homo sapiens. Link spre comentariu
gica70 Postat Octombrie 29, 2023 Partajează Postat Octombrie 29, 2023 Acum 21 ore, valang a spus: Ideea de perpetuum mobile( energie din nimic) contrazice legile fizicii, atât cât o putem cunoaște noi, specia homo sapiens. Titlul asta "Aproape perpetuum" seamana cu expresia "aproape gravida"! Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 30, 2023 Partajează Postat Octombrie 30, 2023 Nu prea are legatura cu perpetuum mobile, dar nu m-am putut abtine! Poftim explicatie la faptul ca Pamântul se roteste "mai repede" in jurul axei si ziua are doar ...16 h! "... pentru că pământul zilnic își mărește mișcarea de rotație în jurul axei sale datorită faptului că,zilnic masa lui se ușurează cu zeci de miliarde de tone, prin consumul de cărbune,prin gaze și petrol.devenind mai ușor se învîrte mai repede în jurul axei sale,prin rotație își trage atmosfera după el, atmosfera la rândul ei trage timpul,care nu este palpabil și vizibil,iar timpul trage ora, adică ceasul fie electric,electronic,sau mecanic." (am dat copy-paste, deci e ortografia domnului profesor si poet, pe deasupra!) Halucinant, si mai zice ca e profesor de geologie si fizica, ba are si un doctorat, in strainatate, a tinut sa precizeze. Iti crapa mintea! Interesant e ca imi zice mie ca sunt praf, ca nu am habar nu am de fizica si astronomie si ma trimite sa studiez! Link spre comentariu
cdinu332 Postat Octombrie 30, 2023 Partajează Postat Octombrie 30, 2023 Ceeee? Care si cine a debitat chestia asta? Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 30, 2023 Partajează Postat Octombrie 30, 2023 Unul care se da profesor de fizica si geologie, ba are si doctorat, zice el! Iertat sa-mi fie, dar atâta cretinitate nu am crezut ca exista! Si sustinuta cu voce tare. Ma intreb, nu ii este rusine ca se face de râs? Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 30, 2023 Partajează Postat Octombrie 30, 2023 Nu pune nimeni si dovezile ca pamintul este plat? Ca traim pe o piftie? Link spre comentariu
cdinu332 Postat Octombrie 30, 2023 Partajează Postat Octombrie 30, 2023 Pai e plat. Ai impresia că mergi la vale? Dacă era rotund nu picam de pe el? Ce dracu, e limpede ca apa de izvor problema asta. Link spre comentariu
eos Postat Octombrie 30, 2023 Partajează Postat Octombrie 30, 2023 E cred ca individu ala minte ca e profesor.Nu poti fi profesor de fizica si sa aberezi asemenea cretinitati Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 31, 2023 Partajează Postat Octombrie 31, 2023 Daca ar fi rotund ar insemna ca nimic nu poate sta nemiscat. Deci e plat, clar. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 31, 2023 Partajează Postat Octombrie 31, 2023 (editat) Declaratia "profului": "... dacă nu cunoști geografie,fizică, istorie, matematică, atunci nu trebuie să crezi în prostii. În viața civilă sunt poetul D.R. în timpul serviciului sunt Prof Dr în istorie și antropologie universală, fizica si geologie. La revedere,nu am doctorat luat în România." No comment! Editat Octombrie 31, 2023 de icar Link spre comentariu
cdinu332 Postat Octombrie 31, 2023 Partajează Postat Octombrie 31, 2023 A, si-a luat doctoratul în Somalia. No comentarii! Link spre comentariu
eos Postat Octombrie 31, 2023 Partajează Postat Octombrie 31, 2023 Acum 6 ore, icar a spus: Declaratia "profului": "... dacă nu cunoști geografie,fizică, istorie, matematică, atunci nu trebuie să crezi în prostii. În viața civilă sunt poetul D.R. în timpul serviciului sunt Prof Dr în istorie și antropologie universală, fizica si geologie. La revedere,nu am doctorat luat în România." No comment! Eu banui ca individu are probleme cu capu.Si inchipuirea ca e profesor si stie toate alea e cam boala de cap Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 31, 2023 Partajează Postat Octombrie 31, 2023 Chestia ca tipul are drept de vot! Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 5, 2023 Partajează Postat Noiembrie 5, 2023 Discutii mutate aici: Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 5, 2023 Partajează Postat Noiembrie 5, 2023 Oare cum e treaba cu energia în cazul asta : ce bagi și ce scoți ? Nu cumva este încă un basm de internet ? https://practicalsurvivalist.com/diy-video-how-to-build-a-homemade-atmospheric-water-generator-produces-extracts-distilled-water-from-the-air/?fbclid=IwAR3g3OswSbnBgfWFiZF4pXy2Xadea1GdnIWHKsi9pWprsxR8tq7A5AgsROI Mulțumesc pentru lămuriri . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum