Vizitator DanTM Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 Vreau sa-mi fac si eu un cadou de Craciun, un LCD de 32" sau 37", nu sunt hotarat inca! Ca firme vreau sa aleg, in functie de ce gasesc pe piata, intre LG, Samsung si Sony. Maine incep cautarile si testarile, orice info e binevenit! Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 ca serioziate,eu as alege din astea samsung(o parere subiectiva,nebazata pe teste practice) Link spre comentariu
hugo Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 Wikipedia zice:S-LCD Corporation=joint venture between the Korean Samsung Electronics Co. Ltd (50% plus 1 share) and Japanese Sony Corporation (50% minus 1 share) established in April 2004 in Chungcheongnam-do, South KoreaLG.Philips LCD=joint venture by the Korean electronics company LG Electronics and the Dutch company Koninklijke Philips Electronics in 1999 to manufacture active matrix liquid crystal displays Personal as alege Tatung(CPT) sau Sharp. Dintre cele zise de tine... Samsung sau Sony. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum