Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomandă tv Bush-LCD 26TV005HD

gigi66

Postări Recomandate

Acum 2 ore, gigi66 a spus:

Imi puteti da o schema cu posibile componete defecte t.con renumitul as15.... ?

dupå cum a spus si colegul nostru ,,Costicå.tv,,

inainte de-al desface,e ceva ce nu inteleg

nu aveti nici tv prin cablu,nici vre.un dvd ceva,receiver satelit prin dotare?

ar fi o ,,rusinicå,, pentru cineva så repare fårå a avea cu ce testa,asta daca nu vå ocupati mai rar si prin timpul serviciului de depanari tv

poate nu are acest ic pe t.con,buba poate fi si din dump,sau alte cauze specificate mai sus,chiar si ceva probleme pe alimentari

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

6

• gigi66

6

• cornel1962

4

• misuraelectronic

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 13 minute, iuliantv a spus:

dupå cum a spus si colegul nostru ,,Costicå.tv,,

inainte de-al desface,e ceva ce nu inteleg

nu aveti nici tv prin cablu,nici vre.un dvd ceva,receiver satelit prin dotare?

ar fi o ,,rusinicå,, pentru cineva så repare fårå a avea cu ce testa,asta daca nu vå ocupati mai rar si prin timpul serviciului de depanari tv

poate nu are acest ic pe t.con,buba poate fi si din dump,sau alte cauze specificate mai sus,chiar si ceva probleme pe alimentari

Domnule Iuliantv s-a inteles gresit de catre dvs ,am testat  TV -ul pe cablu se vede imaginea cu culori dar nu pe alb clar si putin pe galben si deranjeaza claritatea imagini,si nu are acel ci pe t,con AS 15 ,ear alimentarea cred ca functioneaza corect .

Link spre comentariu
Acum 1 oră, gigi66 a spus:

Domnule Iuliantv s-a inteles gresit de catre dvs ,am testat  TV -ul pe cablu se vede imaginea cu culori dar nu pe alb clar si putin pe galben si deranjeaza claritatea imagini,si nu are acel ci pe t,con AS 15 ,ear alimentarea cred ca functioneaza corect .

o pozå ne scutea de 90% påreri gresite

ps

poate fi un al ic equivalent cu as 15f sau un alt corector gama

s.au curatat conectorii t.con mainboard ?

Link spre comentariu
Acum 4 minute, cornel1962 a spus:

Este vorba de sursa asta

Eu zic sa verifice prima data tensiunile din sursa , in special ar trebui înlocuiți cond.din sec. Placa de baza este tot Beko și din câte știu , ăștia de la Arcelik, nn-au folosit as15 pe gamma !

Nu știu cât de corect este descris defectul ,dar cred că este vorba de o imagine obosita , subnutrita , cu tensiuni sub limita !

...sau lămpi obosite !

Link spre comentariu
Acum 13 minute, cornel1962 a spus:

...sau lămpi obosite !

citati-l pe cel in cauzå,eu personal nu am cerut ajutorul,personal nu sånt interesat de ce are omul in tv,avånd in vedere cå e cam scurt in detalii,poze,t.con,display....

dacå v-a fost mai bine så ma citati pe mine så ajungå omul spre defect,atunci nici o suparare

Link spre comentariu
Acum 19 minute, iuliantv a spus:

citati-l pe cel in cauzå,eu personal nu am cerut ajutorul,personal nu sånt interesat de ce are omul in tv,avånd in vedere cå e cam scurt in detalii,poze,t.con,display....

dacå v-a fost mai bine så ma citati pe mine så ajungå omul spre defect,atunci nici o suparare

Scuze , cred că din neatenție !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări