gigi66 Postat August 18, 2022 Partajează Postat August 18, 2022 Domnilor vin catre dvs cu rugamintea sa ma ajutai ce zic aici. Am un TV BUSH - LCD 26TV005HD si nu are telecomanda asa ca va rog frumos sa imi spuneti ce cod are telecomanda originala ,sau o telecomanda echivalenta 100% cu cea originala sa faca toate functle necesare la acest TV BUSH . Va multumesc . Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 18, 2022 Partajează Postat August 18, 2022 telecomanda originala nu ai nici o sansa sa gasesti ...pt ca 1-- asa ceva este adus din UK si pt ca 2-- este ff vechi ...are minim 10 ani de cind este fabricat , altfel spus , de pe vremea cind curcubeul era alb-negru ... acest lcd este construit pe baza sasiului LM ... incearca sa cauti m4u cod 1400 de la GBS ... Link spre comentariu
validae Postat August 18, 2022 Partajează Postat August 18, 2022 Când mai deschideţi vreodată un topic, nu mai scrieţi ,,Bună ziua,, la titlu....ci problema din topic.Cum am modificat eu. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 18, 2022 Partajează Postat August 18, 2022 (editat) cea de jos e originalul,echivalent mfy 1400 beko lcd https://magelectric.ro/produs/telecomanda-beko-lcd-zr4187r/ https://www.electronicservice.ro/cumpara/beko-rcl6b-2435171 Editat August 18, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
gigi66 Postat August 18, 2022 Autor Partajează Postat August 18, 2022 Acum 1 oră, iuliantv a spus: cea de jos e originalul,echivalent mfy 1400 beko lcd https://magelectric.ro/produs/telecomanda-beko-lcd-zr4187r/ https://www.electronicservice.ro/cumpara/beko-rcl6b-2435171 Domnule Iulian TV va rog frumos ca sa fiu mai inteles ,se potriveste 100% lelecomanda MFY 1400 sau telecomanda Beko -LCD- ZR4187R datimi un cod precis la telecomanda pentru TV -ul mentionat mai sus . Multumesc frumos de intelegere . Link spre comentariu
iuliantv Postat August 18, 2022 Partajează Postat August 18, 2022 mfy 1400 = telecomandå programabilå madeforyou cu cod 1400 deci daca gasiti un magazin online,sau loco,ce vinde astfel de telecomandå programata dupå modelul tv sau cod,codul 1400 e pt tv-ul dv telecomanda din magazinele de ma jos e telecomanda dedicatå pentru modelul dv de tv ,ce nu trebuie programatå,si ar trebui så fie 100% compatibilå Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 18, 2022 Partajează Postat August 18, 2022 (editat) Maaaare atentie mare ... Frecventa pe care emite telecomanda originala pt sasiul LM este critica la marea arta ...asa ca eu as recomanda ...evident , in functie de apropierea sau nu a proprietarului de Bucuresti sau de alt oras mare ...recomand ziceam mersul din prima cu aparatul la fatza locului si proba efectiva pe tv a telecomenzii ...M4u curata VA fi dificil de gasit ...iar varianta Longer programata Nu functioneaza la acest model ... Imi aduc aminte ca , pe vremuri , originala aia lunga si subtire de 2 degete era la baza de Grundig si gaseam si unele clone China gata defecte de noi ... Editat August 18, 2022 de misuraelectronic Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat August 19, 2022 Partajează Postat August 19, 2022 Buna dimineata! Telecomenzile fregvente la acest model, sunt astea: Prima o gasesti usor, mai greu cu adoua. Link spre comentariu
vizicon Postat August 19, 2022 Partajează Postat August 19, 2022 Prima e cu codul ZR4187R am văzut ca sunt pe net si in Ro . Link spre comentariu
gigi66 Postat August 19, 2022 Autor Partajează Postat August 19, 2022 Bun aziua Domnilor va multumesc foarte frumos de ajutorul primit de la dvs ,referitor la telecomanda necesara TV - ului BUSH - LCD 26 TV005HD Link spre comentariu
gigi66 Postat August 26, 2022 Autor Partajează Postat August 26, 2022 Buna ziua Scuze ce revin cu o problema la acest TV BUSH la care am cerut echivalentul de o telecomanda .Acest TV functioneaza dar cand e pus in functiune frara cablu pe ecran trebue sa apara rastrul cu purici in alb - negru si nu apare asa si apare cu purici in negru - galben si afecteaza claritatea culorilor corecte.Nu am experenta la aceste TV - uri si va rog pe dvs sa imi spuneti ce sa schimb sau unde sa verific sa fie rastrul cu purici alb - negru . Va multumesc . Link spre comentariu
iuliantv Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Acum 14 minute, gigi66 a spus: Buna ziua Scuze ce revin cu o problema la acest TV BUSH la care am cerut echivalentul de o telecomanda .Acest TV functioneaza dar cand e pus in functiune frara cablu pe ecran trebue sa apara rastrul cu purici in alb - negru si nu apare asa si apare cu purici in negru - galben si afecteaza claritatea culorilor corecte.Nu am experenta la aceste TV - uri si va rog pe dvs sa imi spuneti ce sa schimb sau unde sa verific sa fie rastrul cu purici alb - negru . Va multumesc . sånt unele ce se comportå mai ciudat,dar e posibil så fie defect de t.con renumitul as15...sau ceva contacte oxidate benzi t.con mainboard Link spre comentariu
gigi66 Postat August 26, 2022 Autor Partajează Postat August 26, 2022 Acum 22 minute, iuliantv a spus: sånt unele ce se comportå mai ciudat,dar e posibil så fie defect de t.con renumitul as15...sau ceva contacte oxidate benzi t.con mainboard Imi puteti da o schema cu posibile componete defecte t.con renumitul as15.... ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Acesta trebuie schimbat din link https://zutech.ro/ci-a/10070-as15f.html?gclid=CjwKCAjw3qGYBhBSEiwAcnTRLsFcIbcuxOT9Cyq906Rh0M6pEdlmJjf24zrLzNi5KGisVTR5P5b5VhoCPnwQAvD_BwE depinde daca o fi el de vina Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Acum 25 minute, gigi66 a spus: Imi puteti da o schema cu posibile componete defecte t.con renumitul as15.... ? l-ati desfacut ???...puneti niste poze, dar sa nu fie lumina galbena din cauza uzurii lampilor. Este cu AS15 sigur ??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum