Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomandă tv Bush-LCD 26TV005HD

gigi66

Postări Recomandate

Domnilor vin catre dvs cu rugamintea sa ma ajutai ce zic aici. Am un TV BUSH  - LCD 26TV005HD si nu are telecomanda asa ca va rog frumos sa imi spuneti ce cod are telecomanda originala ,sau o telecomanda echivalenta 100% cu cea originala sa faca toate functle necesare la acest TV BUSH . 

Va multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

6

• gigi66

6

• cornel1962

4

• misuraelectronic

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

telecomanda  originala  nu  ai  nici  o  sansa  sa  gasesti ...pt  ca  1--  asa  ceva  este  adus  din  UK si  pt  ca  2--  este  ff  vechi ...are  minim  10  ani  de  cind  este  fabricat  ,  altfel  spus ,  de  pe  vremea  cind  curcubeul  era  alb-negru ...

acest  lcd  este  construit  pe  baza  sasiului  LM ... incearca  sa  cauti  m4u  cod  1400  de  la  GBS ...

Link spre comentariu
Acum 1 oră, iuliantv a spus:

Domnule Iulian TV va rog frumos ca sa fiu mai inteles ,se potriveste 100% lelecomanda MFY 1400 sau telecomanda Beko -LCD- ZR4187R datimi un cod precis la telecomanda pentru TV -ul  mentionat mai sus . 

Multumesc frumos de intelegere .

Link spre comentariu

mfy 1400 = telecomandå programabilå madeforyou cu cod 1400

deci daca gasiti un magazin online,sau loco,ce vinde astfel de telecomandå programata dupå modelul tv sau cod,codul 1400 e pt tv-ul dv

telecomanda din magazinele de ma jos e telecomanda dedicatå pentru modelul dv de tv ,ce nu trebuie programatå,si ar trebui så fie 100% compatibilå

Link spre comentariu

Maaaare atentie mare  ...

Frecventa pe care emite telecomanda originala pt sasiul LM este critica la marea arta ...asa ca eu as recomanda ...evident , in functie de apropierea sau nu a proprietarului de Bucuresti sau de alt oras mare ...recomand ziceam mersul din prima cu aparatul la fatza locului si proba efectiva pe tv a telecomenzii ...M4u curata VA fi dificil de gasit ...iar varianta Longer programata Nu functioneaza la acest model ...

Imi aduc aminte ca , pe vremuri , originala aia lunga si subtire de 2 degete era la baza de Grundig si gaseam si unele clone China gata defecte de noi ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Buna ziua 

Scuze ce revin cu o problema la acest TV BUSH la care am cerut echivalentul de o telecomanda .Acest TV functioneaza dar cand e pus in functiune  frara cablu pe ecran trebue sa apara rastrul cu purici in alb - negru si nu apare asa si apare cu purici in negru - galben si afecteaza claritatea culorilor corecte.Nu am experenta la aceste TV - uri si va rog pe dvs sa imi spuneti ce sa schimb sau unde sa verific sa fie rastrul cu purici alb - negru .

Va multumesc .

Link spre comentariu
Acum 14 minute, gigi66 a spus:

Buna ziua 

Scuze ce revin cu o problema la acest TV BUSH la care am cerut echivalentul de o telecomanda .Acest TV functioneaza dar cand e pus in functiune  frara cablu pe ecran trebue sa apara rastrul cu purici in alb - negru si nu apare asa si apare cu purici in negru - galben si afecteaza claritatea culorilor corecte.Nu am experenta la aceste TV - uri si va rog pe dvs sa imi spuneti ce sa schimb sau unde sa verific sa fie rastrul cu purici alb - negru .

Va multumesc .

sånt unele ce se comportå mai ciudat,dar e posibil så fie defect de t.con renumitul as15...sau ceva contacte oxidate benzi t.con mainboard

Link spre comentariu
Acum 22 minute, iuliantv a spus:

sånt unele ce se comportå mai ciudat,dar e posibil så fie defect de t.con renumitul as15...sau ceva contacte oxidate benzi t.con mainboard

Imi puteti da o schema cu posibile componete defecte t.con renumitul as15.... ?

Link spre comentariu
Acum 25 minute, gigi66 a spus:

Imi puteti da o schema cu posibile componete defecte t.con renumitul as15.... ?

l-ati desfacut ???...puneti niste poze, dar sa nu fie lumina galbena din cauza uzurii lampilor.

Este cu AS15 sigur ???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări