Noobsound Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 :smt022 :smt022 de ce nu se ia in considerare si dufuzorul postat de mine mai sus? Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 Nexus aici ai mare dreptate.Chestia cu Xmax-ul e un pic enervanta, dar daca sti sa ti-l calculezi tu si ai Hag si Hc nu cred ca ar fi probleme.In legatura cu puterea aia, eu cred ca este in realitate dublul puterii AES. Din cate stiu Beyma tot in AES declara puterea, dar la ei puterile sunt cam un pic peste jumate comparativ cu alte marci. Din anumite motive puterea AES mi se pare mai apropiata de putera care va intra in difuzor pe muzica; dar puterea RMS e mai mare, cam cu 2 dB in realitate pe majoritatea materialului muzical.@noobsound e fain rau difuzorul ala. Dar de cand ai iceput sa te uiti pe site la Beyma ? :smt006 Sau vrei ceva de 21" ? :smt003 Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 401 este echivalent cam din toate punctele de vedere cu P-18N mai putin la pret, unii parametri si incintele in care se potriveste. :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum