Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SD18EL, MAG m1880, sau P18N?

yuly4you

Postări Recomandate

care din astea 3 sunt mai bune din toate punctele de vedere pentru confectionarea unui sub-woofer(chiar doua dupa cateva luni, pereche) pentru sonorizari, subwoofere cat mai mobile, dar daca suna bine chiar nu mai conteaza greutatea, incinta sa iasa cat de cat mica.....daca e nevoie o sa postez link catre specificatiile celor 3 difuzoare, mersi mult.... :supz:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yuly4you

7

• Mircea Bartic

6

• radue

4

• Bogdi16

4

Zile populare

Top autori în acest subiect

Difuzor MAG M1880

PARAMETERII

Fs Hz 34

Vas dm 190

Qts 0.4

Qes 041

Qms 13.8

Re ohms 6

Bl Tm 24.6

Sd dm/2 1100

Mms gr 194

Xmax mm 8.5

L mH 2.3

h % 1.9

http://www.paacoustic.com/pdf/SD-SERIES/SD18EL.pdf

http://www.paacoustic.com/pdf/PN-SERIES/P-18N.pdf

SD-18 Qts - 0.278 si Vas - 253.41

P18N Qts - 0.339 si Vas - 170.42

MAG Qts - 0.4 si Vas - 190

asta ca sa-ti raspund strict la intrebare... am pus si linkurile catre specificatiile difuzoarelor....

repet, in cazul MAG-urilor vor fi luateamandoua deodata, la SD si P mai intai unul, apoi in 2-3 luni si celalalt, din motive financiare

:smt003

Link spre comentariu

daca eram de parere ca ai nevoie de ceva mai simplu recomandam si hp-18W , nu ma intereseaza pretul cand fac recomandari.P18N este cea mai buna alegere in cazul taumajoritatea , la inceputuri nu realizeaza cat de nasol este sa cari animale mari dimineata pe la 4 dupa o noapte de pus muzica.daca am sa-ti spun sa iei SD-18 ai sa apari peste 2 luni la vanzari cu ele pe motiv ca ai nevoie de 3 oameni pt a transporta un sub.MAG-ul e prea primitiv pt a-si justifica pretul.SD-18EL e infiorator de greu , eu nu il recomand decat pentru aplicatii fixe.diferenta dintre P-18N si SD-18 e undeva pe la 1-2 dB pe termen lung ca si SPL

Link spre comentariu

nu prea le-ar rezolva ... adica daca le cari singur si ai de ridicat peste niste scari, ce faci ? Ridici tu subu de 40 kg minim ?Vorbesc din propria experienta, ca am sub de 55 kg ... Parerea mea ca cel mai bine din cele expuse de tine ar fi p18n! Chiar, ceva de la rcf nu te-ar interesa? :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări