Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Neaceasca85 hobbies

Neaceasca85

Postări Recomandate

Salutare celor de pe forumul electronistilor, 

dupa multi ani de Softpedia si meteorologie.ro, am decis sa mai incerc si alte forumuri cu subiecte tangentiale cu pasiunile mele ciudate. 

Prefer forumurile si nu Facebook. Nu am FB dar am smartphone si Whatsapp. 

Pasionat de ciudatenii ce au tangente cu domeniile electronic, electric, hidro-edilitar si meteorologic. Singuratic si timid, ma exprim mai bine in scris, telefonic sau face to face imi ia ceva timp sa imi "dau drumul". 

Din 2018 am aderat la grupul pasionatilor de lampi stradale (cele care au existat inaintea LED-urilor actuale, LED-urile imi fac rau, sistemele fotovoltaice imi fac si mai rau psihologic vorbind) care se numeste Muzeul Lampilor, existent si pe Facebook, eu particip doar pe Whatsapp, am legat o prietenie stransa cu 2 baieti, unul din Mioveni, altul din Craiova, facand si drumuri cu transporturi de lampi cu masina mea.

Membri grupului doresc colectii impresionante de lampi, eu abia am strans 2 corpuri de iluminat pana acum. 

Sunt obsedat de monitorizat starea vremii precum si starea retelelor electrice, cand e vorba de cand, unde si cat timp s-a luat curentul ori ce consumatori a afectat, just ask me. De asemenea, muzica si videoclipurile comerciale sunt o mare obsesie.

Nu m-am casatorit pana la 37 de ani si inca nu sunt sanse la orizont, dar prefer si imi fug ochii dupa tipele cu sani mari. Nascut in 27 iulie 1985, imi doresc deja sa fi fost mai tanar. 

Desi sunt pasionat de domeniile electric si electronic, sunt Nepriceputeanu total in afara de a baga/scoate din priza sau a face/desface cabluri si conectica, insa stiu ce face fiecare cablu.

La electric stiu doar sa dau jos si sa ridic disjunctoarele din tablou si ce anume opreste fiecare, nici o priza nu stiu sa schimb, dar pot schimba becuri si pot lega cablu de alimentare pe o lampa stradala daca aceasta are aparatajul complet (balast, condensator, bec, igniter daca e pe sodiu). 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Neaceasca85

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări