zvonacfirst Postat August 17, 2022 Partajează Postat August 17, 2022 Va salut. Am o masina achizitionata de curand care are Android auto. Ca sa functioneze Android auto trebuie sa ma conectez la sistemul masinii prin cablu. Treaba este ca telefonul - un Samsung Galaxy S10 - se incarca foarte lent sau nu se incarca deloc. Am schimbat si cablul si degeaba. In schimb toate aplicatiile functioneaza perfect, fara lag sau pierderi de imagine. Si acum intervine intrebarea din subiectul acestui topic. Alaturi de portul USB al masinii am priza de 12V. Este un loc acolo dedicat telefonului. As putea pune un wireless charger plat pe care sa asez telefonul. Stiu ca nici prin wireless nu se incarca prea repede, dar macar sper sa incarce ceva. Ce credeti, ar merge? Sau ce adaptor as putea folosi pentru a incarca telefonul cu uncarcator dedicat si sa am si conexiune cu masina? Nu am incercat cu un alt telefon dar am sa fac si asta. Multumesc. Link spre comentariu
modoran Postat August 17, 2022 Partajează Postat August 17, 2022 Iei un hub USB compatibil USB Power Delivery 2.0 ( cu alimentare separata din priza de 12V ). Link spre comentariu
antonvasileeee Postat August 17, 2022 Partajează Postat August 17, 2022 Caută la conected device ,vei găsi opțiunea android auto și te conectezi prin BT la mașină . Încărcarea fast se face doar cu accesorii Samsung . Link spre comentariu
sesebe Postat August 17, 2022 Partajează Postat August 17, 2022 Prin BT nu mai ai active toate aplicatiile. De exemplu navigatia nu face fata ratei de transfer BT si necesita cablu. Incearca cu un alt telefon sa vezi daca nu are o problema telefonul. Eu tot timpul cind deconectez telefonul de la cablu il gasesc cu bateria 100%, indiferent daca era plin sau la 40% (de ex.) Telefonul de un huawei. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 17, 2022 Autor Partajează Postat August 17, 2022 Mulțumesc pentru răspunsuri. La mașina mea (Peugeot 3008GT MK2) Android auto funcționează numai cu conexiune prin cablu. Deși telefonul și mașina sunt conectate prin BT, Android auto nu este disponibil dacă nu conectez telefonul prin cablu. De aceea sunt dependent de acel USB al mașinii. Este a doua mașină identică pe care o am în ultimii ani așa că o cunosc bine. Am să încerc cu un alt telefon. Am să caut și un cablu USB type C mai de calitate, deși folosesc cablul original al telefonului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum