yuly4you Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 http://www.karaoke.at/ebizz/sh/a_einzel ... lc=AT&SP=2 asta este amplificatorul, vreau sa bag 2 sateliti cu E15-350N si pad52, iar la partea de bass nu stiu, ori doua MAg m1880 in paralel, ori un SD-18EL.... si eventual sa schimb E-urile cu unele de 4ohmi... vreau sa va stiu parerea despre acest amplificator, si despre Phonic MAX2500, numai ca daca as lua phonic, ar trebui sa iau doua, unul pentru sateliti, unul pentru basi, plus cross-over separat... astept raspunsuri si sugestii,poate gasesc si altceva mai bun in jurul sumei asteia... :goodman: Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Greutatea lui e foarte buna. Arata ca inauntru are ceva material. Interesanta conectivitatea, cele 3 iesiri. Link spre comentariu
yuly4you Postat Decembrie 5, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2007 :yawinkle: cautam topicul si nu il gaseam, scuze, nu stiu cum, dar am postat gresit, rog un moderator sa mute topicul la Amplificatoare, mersi.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum