Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vortex LEDV-40E19N

Florinel TV

Postări Recomandate

Salutare tuturor , am acest tv Vortex LEDV-40E19N MB.TP.S506.PB802 panel V400HJ6-PE1 Rev. C3 CX400DLEDM cu probleme la leduri , a mai fost la un service si a schimbat 2 sau mai multe leduri si acum a ajuns la mine, intrbarea mea este daca stie cineva ce tensiune este pentru aceste barete deoarece a fost scoase cateva rezistente din sursa mosfetului , sau cate rezistente sunt pe sursa in paralel pentru acest model, acum are doar una , mltumesc 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

4

• Florinel TV

4

• AuricaTanase

2

• yokoono

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

acum fårå supårare,dar cåteodatå,parcå nu postezi tu,chiar te impiedici de ceva rezistente si 3 leduri schimbate?

rezistentele pot fi indentice cu cea ramaså 

dacå au fost scoase cred cå a scazut si tensiunea de backlight,vezi cåte leduri ai si la ce tensiune lucreazå,ca si amperaj conform etichetei 560ma(sau 520ma) gasite intr.un anut pe ol.xx

conform baretelor gasite pe situri in vånzare,sånt 3 barete cu 8 leduri de 6v

deci 144v 560.ma (sau 520ma nu se distinge bine din anut,dar vezi ce e trecut pe eticheta ta)

ca sa fie mai lejer,scazi sub 144v

se pare ca e  520.ma  75w la 80% 

75w la 520ma =144v 

vortex 40.webp

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

De unde scoti 144v ca tv merge brici cu 68v

Am schimbat baretele si merge ok il las asa, la rezistente sa umblat la toate padurile si cine stie cate au fost din 5 rezistente a mai ramas doar una

Link spre comentariu

de aici 

https://www.electrosite.ro/cumpara/set-barete-led-tv-vortex-40-inch-ledv-40e19n-ms-l2695-v1-3-8led-819

dupå cum am spus si mai sus

conform baretelor gasite pe situri in vånzare,sånt 3 barete cu 8 leduri de 6v

cred cå era de datoria ta så spui ce barete si ce leduri sånt,3v sau 6v

poate in unele se gasesc cu 3v si in unele cu 6v,se stie cå ,,chinezul,monteazå ce are pe stoc pe vapor

sau poate au fost schimbate cu barete pe 3v in alt service

Link spre comentariu

Exact aceste barete sunt MS-L2695 V1 si am comandat de la Domnul Badila si se alimenteaza cu 68V cu o singura rezistenta in sursa mosfetului ca celelalte au fost scoase si imaginea este ok

Link spre comentariu

3x8=24 leduri. 24x3= 72v. 68v este sub minim. Mai pui o rezistaenta in paralel cu cea existenta, de aceeasi valoare, si vezi cat a crescut tensiunea (sa nu mai desfaci sa masori curentul).

Link spre comentariu
Acum 12 ore, AuricaTanase a spus:

Asta e placa?

20220816_205912.jpg

ati dat macar o cautare pe google cu codul placii mentionate mai sus? vi se pare sa semene cu cea postatå de dumneavoastra?

eu personal am cåteva zeci,poate peste 100 de placi chinezesti,ce s.ar intåmpla dacå ar posta poze toti ce au pe acasa placi asemanåtoare?

am ,,sugruma ,, forumul,gazduirea lui ,care si asa nu e sustinuta financtiar nici macar de 20% din cei ce intra pe forum si beneficiazå de sfaturi,fisiere....

nu mai postati de dragul postarii,inainte de a vå asigura cå sånteti pe subiect,ca altfel forumul va ajunge istorie

Link spre comentariu
Acum 14 ore, yokoono a spus:

3x8=24 leduri. 24x3= 72v. 68v este sub minim. Mai pui o rezistaenta in paralel cu cea existenta, de aceeasi valoare, si vezi cat a crescut tensiunea (sa nu mai desfaci sa masori curentul).

Imaginea este ok tv a plecat catre prooritar de ieri 

Link spre comentariu
Acum 13 ore, iuliantv a spus:

ati dat macar o cautare pe google cu codul placii mentionate mai sus? vi se pare sa semene cu cea postatå de dumneavoastra?

eu personal am cåteva zeci,poate peste 100 de placi chinezesti,ce s.ar intåmpla dacå ar posta poze toti ce au pe acasa placi asemanåtoare?

am ,,sugruma ,, forumul,gazduirea lui ,care si asa nu e sustinuta financtiar nici macar de 20% din cei ce intra pe forum si beneficiazå de sfaturi,fisiere....

nu mai postati de dragul postarii,inainte de a vå asigura cå sånteti pe subiect,ca altfel forumul va ajunge istorie

Ok..scz..am vrut doar sa ajut

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări