Crysty158 Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 Buna ziua! Am un tv LG 43UM7050PLF imaginea albastra apare puțin imaginea și după rămâne albastra fara imagine... Mă poate ajuta cineva (poze și video in link)? Mulțumesc https://youtu.be/ipT9ytEG7X0 https://photos.app.goo.gl/3Bjb1WjC7WMvTzpw8 Link spre comentariu
dan cod Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 Display defect. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 Pune un filmulet mai lung, mie mi se pare ca este problema pe barete , se inchide iluminatul mie asa mi se pare Link spre comentariu
Crysty158 Postat August 14, 2022 Autor Partajează Postat August 14, 2022 1 oră în urmă, Florinel TV a spus: Pune un filmulet mai lung, mie mi se pare ca este problema pe barete , se inchide iluminatul mie asa mi se pare Nu baretele rămân aprinse mâine o să fac filmuleț mai lung Link spre comentariu
Stefan Postat August 15, 2022 Partajează Postat August 15, 2022 @Florinel TV până face Crysty158 am incercat eu sa surprind ce se întâmplă cu încetinitorul. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 15, 2022 Partajează Postat August 15, 2022 Da este defect de display Link spre comentariu
Crysty158 Postat August 15, 2022 Autor Partajează Postat August 15, 2022 Mulțumesc! Deci nu se mai merita sa-l repar... Link spre comentariu
iuliantv Postat August 15, 2022 Partajează Postat August 15, 2022 mi se pare mie sau rama din stånga jos e lovitå? sa nu fie spart in colt eu am avut un philips ce se manifesta cam identic si era spart foarte putin in colt ,cåt sa-i intrerupå ,traseele laterale daca are ,,urechi,, drivere laterale pe ambele parti,exista minime chanse så poatå fi reparat de cineva priceput asta daca nu e spart Link spre comentariu
Gabriel_S Postat August 15, 2022 Partajează Postat August 15, 2022 La service cu el, si la asta ii trebuie o hartie speciala Link spre comentariu
Crysty158 Postat August 15, 2022 Autor Partajează Postat August 15, 2022 Acum 5 minute, iuliantv a spus: mi se pare mie sau rama din stånga jos e lovitå? sa nu fie spart in colt eu am avut un philips ce se manifesta cam identic si era spart foarte putin in colt ,cåt sa-i intrerupå ,traseele laterale daca are ,,urechi,, drivere laterale pe ambele parti,exista minime chanse så poatå fi reparat de cineva priceput asta daca nu e spart Nu este spart nimic ... O sa incerc la un service dar nu prea cred sa se rezolve prea ușor.... Link spre comentariu
dan cod Postat August 15, 2022 Partajează Postat August 15, 2022 Acum 7 ore, Gabriel_S a spus: La service cu el, si la asta ii trebuie o hartie speciala Cam asa cred și eu. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 16, 2022 Partajează Postat August 16, 2022 La 15.08.2022 la 8:55, Crysty158 a spus: Nu este spart nimic ... O sa incerc la un service dar nu prea cred sa se rezolve prea ușor.... Incearca, nu ai nimic de pierdut, de unde esti poate este un coleg din zona Link spre comentariu
Crysty158 Postat August 16, 2022 Autor Partajează Postat August 16, 2022 Acum 2 minute, Florinel TV a spus: Incearca, nu ai nimic de pierdut, de unde esti poate este un coleg din zona Galați Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum