Vizitator michael Postat Decembrie 11, 2007 Partajează Postat Decembrie 11, 2007 Va multumesc la toti pentru ajutor.Din pacate "d-ul Lazarescu" nu a mai rezistat si a raposat. Am incercat sa reglez surubul la cond. variabil si a cedat - era un plastic care in 50 de ani a devenit prea casant.Daca are cineva nevoie pt. un Strassfurt de carcasa, geamuri, lampi ii stau la dispozitie. Fiarele le voi oferi spre vanzare. Link spre comentariu
walldemar Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 Daca sunt disponibile cele trei dif.-uri si scala (sticla), te rog sa-mi trimiti MP cu detalii . Multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator piano Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Iti pot oferi un asfel de aparat gratis. Daca esti interesat suna la 0746047339. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Este vorba de aparat pe lampi, clasic pe noval - EZ 80?; ECH81; EF89; EABC?; si EL84.+ochi magicAre un dif de medii-joase si 2 de inalte; control de ton joase/inalte.Daca info. nu sunt de ajuns, maine va zic si modelul si atasez si poze.Multumesc anticipat! daca ai nevoie de lampi noi am euECH81,EF89,EL84,EM84 Link spre comentariu
csizmasreky Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Este vorba de aparat pe lampi, clasic pe noval - EZ 80?; ECH81; EF89; EABC?; si EL84.+ochi magicAre un dif de medii-joase si 2 de inalte; control de ton joase/inalte.Daca info. nu sunt de ajuns, maine va zic si modelul si atasez si poze.Multumesc anticipat! daca ai nevoie de lampi noi am euECH81,EF89,EL84,EM84mar interesa pe mine mai ales ochiu magic dar si celalalte astept Link spre comentariu
nicolaus Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Eu am nevoie de transformatorul de alimentare, emblema din jurul ochiului magic si EZ80.Detalii pe PM, va rog. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum