Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 43UM7450PLA imagine alb/negru

Ungureanu Daniel

Postări Recomandate

Stimati colegi , am un LG 43UM7450PLA,  EAX68253605 , sasiu LJ9, ecran HC430DQG-ABX21-A144 . E vorba de ecranul acela cu doua benzi de conductoare si care este renumit pentru  scurt circuit .   A fost fulgerat si pentru ca nu are nicio manifestare i-am montat o placa EAX68253605 si apoi EAX68253604  care au fost pe tv cu ecranele defecte,  unul de 43 si altul de 55 dar nu mai stiu perechile si nici modelul acestora  . Unul dintre aceste tv avea o imagine cu ceva linii in urma unei incercari de reparatie a ecranului . Tv meu nu are culoare cu nici una din placi , codul pentru resetare nu-l stiu ,pe wifi nu vrea sa faca up-date  si pe site evident ca apare aceeasi versiune 05.20.35 ca in tv .  Eu am cautat up-date pentru tipul meu de tv deoarece nu stiu exact din ce au provenit placile , oricum din ceva 43/55UM. Nu stiu ce mai vrea acest ecran de la placi ori poate chiar s-a defectat? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ungureanu Daniel

2

• iuliantv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Era vorba de codul pin pentru resetare parametri . L-am resetat pana la urma .  Mai ramane sa umblu prin SM  pentru ca nu mai am ce pierde . Toata problema vine din faptul ca ecranul este 4K si nu stiu absolut nimic despre  cum functioneaza  spre deosebire de cele cu rezolutie mica unde mai inteleg cate ceva . 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări