Ungureanu Daniel Postat August 12, 2022 Partajează Postat August 12, 2022 Stimati colegi , am un LG 43UM7450PLA, EAX68253605 , sasiu LJ9, ecran HC430DQG-ABX21-A144 . E vorba de ecranul acela cu doua benzi de conductoare si care este renumit pentru scurt circuit . A fost fulgerat si pentru ca nu are nicio manifestare i-am montat o placa EAX68253605 si apoi EAX68253604 care au fost pe tv cu ecranele defecte, unul de 43 si altul de 55 dar nu mai stiu perechile si nici modelul acestora . Unul dintre aceste tv avea o imagine cu ceva linii in urma unei incercari de reparatie a ecranului . Tv meu nu are culoare cu nici una din placi , codul pentru resetare nu-l stiu ,pe wifi nu vrea sa faca up-date si pe site evident ca apare aceeasi versiune 05.20.35 ca in tv . Eu am cautat up-date pentru tipul meu de tv deoarece nu stiu exact din ce au provenit placile , oricum din ceva 43/55UM. Nu stiu ce mai vrea acest ecran de la placi ori poate chiar s-a defectat? Link spre comentariu
iuliantv Postat August 13, 2022 Partajează Postat August 13, 2022 nu stiu la ce cod de resetare vå referiti dar cu o telecomanda de service puteti reseta tot tv-ul,dupå care accesati ceea ce doriti Link spre comentariu
Ungureanu Daniel Postat August 13, 2022 Autor Partajează Postat August 13, 2022 Era vorba de codul pin pentru resetare parametri . L-am resetat pana la urma . Mai ramane sa umblu prin SM pentru ca nu mai am ce pierde . Toata problema vine din faptul ca ecranul este 4K si nu stiu absolut nimic despre cum functioneaza spre deosebire de cele cu rezolutie mica unde mai inteleg cate ceva . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum