FLORIN IORDACHE Postat August 12, 2022 Partajează Postat August 12, 2022 (editat) Buna seara. Am si eu o mica problema cu acest Tv VORTEX model, V32TPHDE1S, placa mainboard: TP.SK506S.PB802 . Tv-u este blocat pe logoul Smart dupa ce afiseaza Vortex. Mi-ar trebui si mie firmware-ul, daca il are careva, atunci va rog sa mi-l puneti si mie aici ! O sa va dau si cateva fotografii cu placa, display-ul procesorul, etc...! Va multumec ! Astept raspuns ! Editat August 12, 2022 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 12, 2022 Autor Partajează Postat August 12, 2022 1 oră în urmă, Florinel TV a spus: Ai mp Ok, va multumim foarte mult ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 14, 2022 Autor Partajează Postat August 14, 2022 (editat) Buna ziua , Astept in continuare pentru ca cu acel soft oferit de colegul nostru, Florinel nu misca absolut nimic tv-u ! Va multumesc foarte, foarte mult ! Editat August 14, 2022 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
djonel Postat Septembrie 5, 2022 Partajează Postat Septembrie 5, 2022 Va salut vreau si eu firmware-ul daca se poate multumesc Link spre comentariu
AurelB61 Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Buna seara, doresc si eu firmware-ul pentru usb daca are cineva. Stima! Link spre comentariu
valioval Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Va salut Un soft usb pentru vortexul 32 din titlu cu TP.SK506S.PB802 ?? Mulțumesc Link spre comentariu
alyn654 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Va rog,sa-mi trimiteti si mie,daca primesc soft-ul televizorul o sa-l citeasca singur? Link spre comentariu
valioval Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Eu nu primesc softul nici aici dar s-al mai citească TV ul singur .. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 3 ore, alyn654 a spus: Va rog,sa-mi trimiteti si mie,daca primesc soft-ul televizorul o sa-l citeasca singur? Doar daca ai programator Link spre comentariu
valioval Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Exista totuși un soft pe usb de reparare/completare a acestui TV dar băieții nu vor sa dea aceasta trufanda * De aceia rog o varianta mai simpla de a scrie mmc ul .. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2023 Partajează Postat Noiembrie 5, 2023 Cum ati reusit sa rezolvati acest tv? Pe vga nu reusesc sa am acces la consola ... afiseaza, dar nu reusesc sa am acces la comenzi pentru mstar. Multumesc frumos! Numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum