alexutu04 Postat August 9, 2022 Partajează Postat August 9, 2022 Salutare! Va rog a ma ajuta si pe mine cu aceasta problema. Sa ars amplificatorul unei boxe behringer,mai exact acesta TDA8954TH.Daca cumva are cineva ideie de unde il pot achizitiona sau cineva care vinde pe aici va rog sa ma ajutati. VA MULTUMESC! Link spre comentariu
AdR!@N Postat August 9, 2022 Partajează Postat August 9, 2022 Salut, greu spre imposibil de gasit un tda8954 de origine, aproape tot ce se gaseste in comert sunt "chinezarii". Doar daca sculele sunt pentru casa poti cumpara o chinezarie cu tda8954 de la magazinele online si mergi la un electronist sa iti faca rocada. Apoi ai grija sa nu tragi prea tare de el ca nu are viata lunga. Link spre comentariu
alexutu04 Postat August 9, 2022 Autor Partajează Postat August 9, 2022 Si o chinezarie cu tda 8954 este greu de gasit + ca are si un pret exagerat. Link spre comentariu
modoran Postat August 9, 2022 Partajează Postat August 9, 2022 E până în 100 lei pe AliExpress, contrafăcut desigur. Link spre comentariu
deo Postat August 9, 2022 Partajează Postat August 9, 2022 Si eu am reparat o boxa Behringer cu TDA,dar nu a fost dus integratul,a fost unul din condensatoarele de pe bootstrap. Link spre comentariu
deo Postat August 9, 2022 Partajează Postat August 9, 2022 Oricum la Farnell gasiti original la un pret acceptabil. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 10, 2022 Partajează Postat August 10, 2022 (editat) Acum 13 ore, deo a spus: Oricum la Farnell gasiti original la un pret acceptabil. indeed , asa este ...insa numai daca mentionam asa...in treacat , ca scrie mare cit capul meu pe site ca nu il au pe stoc si nici nu se mai fabrica ... daca nu gaseste initiatorul topicului deloc in alta parte , poate sa ma caute pe pm , pt ca am eu originale ... Editat August 10, 2022 de misuraelectronic Link spre comentariu
alexutu04 Postat August 10, 2022 Autor Partajează Postat August 10, 2022 Deo.Pe Farnell nu se mai gasesc,si la mine este integratul ars.a mai fost reparata si sora ei in trecut dar se gaseau pe atunci. Link spre comentariu
alexutu04 Postat August 10, 2022 Autor Partajează Postat August 10, 2022 misuraelectronic am lasat pm. Link spre comentariu
deo Postat August 10, 2022 Partajează Postat August 10, 2022 Foarte ciudat,aseara am intrat pe un site Farnell si aveau pe stoc,acuma nu-l mai gasesc.Oricum am unul cumparat de acolo pentru zile negre.Spor la lucru, Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 10, 2022 Partajează Postat August 10, 2022 Gogosi pe batz ...s-o crezi tu joi pe programul 22 ca aseara aveau si acum nu Mai este ... Sint citeva luni bune de cind ma tot uit dupa acest integrat pe toate site-urile , pt ca am avut o comanda de la Bucuresti...si n-am vrut sa-l dau in pierdere ...era vorba de niste prieteni la Bucuresti , care aveau comanda de la un client oarecare ...si am zis sa-i ajut ...iar eu , avind 3 bucati atunci , puteam sa-mi rup unul de la gura ... Unde voiam sa ajung ? Nici acum citeva luni nu se gasea ieftin ...nici ieri nu s-a gasit ieftin...iar azi , nici atit ... Link spre comentariu
eos Postat August 10, 2022 Partajează Postat August 10, 2022 Prin aprilie am luat o chinezarie de montaj cu acest integrat. Probabil integratu e un fake dar canta binisor, am dat 23$ pe el in aprilie, acum e peste 43 dolari. Pana si chinezariile s-au scumpit https://www.aliexpress.com/item/1005001392034930.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.d4891802Ro2JQa&gatewayAdapt=glo2esp Link spre comentariu
deo Postat August 12, 2022 Partajează Postat August 12, 2022 Pacat ca nu am o captura de ecran,nu cred ca sunt asa senil. Link spre comentariu
deo Postat August 13, 2022 Partajează Postat August 13, 2022 Incercati la Electronicservice.ro poate aveti noroc. Link spre comentariu
aurel70 Postat August 19, 2022 Partajează Postat August 19, 2022 (editat) Nu mai este pe stoc nici la M...rom..... si totusi, puteti arunca o privire pe aici Editat August 19, 2022 de aurel70 completare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum