Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce parere aveti despre wn-d63

Vizitator vermona

Postări Recomandate

seria WN este de departe printre cele mai bune disponibile pe piata in momentul asta.

n-am chef de scandal dar nu poti spune asa ceva. poate cea mai ieftina dar in nici un caz cea mai buna.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

6

• radue

5

• adircf

5

• Kenwood_DJ

3

Top autori în acest subiect

problema se poate rezolva in 2 moduri:Corectie pasiva pt a trece inaltele peste 10Khz cu atenuare f mica sauFiltrare cu panta mai mica inceputa mai devreme (in unele cazuti).

dar din cate stiu eu boxele liu Adi au fost facute de DNA. De ce nu i-a pus acea corectie pasiva daca zici ca asa se poate remedia problema?325i are corectie pasiva pentru a atenua inaltele in acea zona?
Link spre comentariu

Acea corectie pasiva (zobel) este incorporata in filtru si atenueaza frecventele suparatoare care cica ar determina diverul sa faca "harsh", la puteri mari...deci pe scurt, un montaj care atenueaza anumite frecvente din spectrul difuzorului. Filtrul ala nu cred ca are asa ceva...dar se poate adauga. Spune-le sa-ti dea o schema cand cumperi difuzoarele.Sau cel mai bine ar fi sa-ti dea o schema de filtru testata, exact pentru combinatia ta de difuzoare...si sa faci filtrul de la 0, dupa difuzoarele care le ai :yawinkle:

Link spre comentariu

sau mai precis ar fi de la fr de taiere PANA la 10k, ca alea te zgarie la urechi. Nu e vb de zobel, aia e altceva.E pur si simplu o atenuare a tot ce e sub 3k.Nexus a explicat mai sus ce si cum.

Link spre comentariu

Dar de cand modul in care suna depinde de ce putere are ?Eu cred ca tu ai nite idei preconcepute foarte gresite despre cum trebuie sa sune o boxa si despre boxe in general... :smt001 Afla ca nu puterea iti spune cum suna un difuzor. Modul in care suna depinde integral de materialele de constructie, de cum a fost proiectat si de cum va fi folosit!

Link spre comentariu

cel mai interesant lucru este ca wn 63 are 60w rms si bmd 450 are 80w rms si cu toate astea se zice suna mai bine wn?iar pad 52 are 40w rms stiati asta

vermona, puterea declarata a unui driver este in stransa legatura cu frecventa de taiere recomandatasi panta filtruluide ex WN-D44 are 40W RMS la 2.2Khz si 80W RMS la 4 Khz cu filtre de 12 db/ octavaPa-D52 are 40W probabil taiat f jos, presupun ca ai intrat pe loudspeakersplus
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări