Vizitator vermona Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 vreau sa cumpar 2 draivere de 1'5 si nustiu care sint mai bune pe partea de bas am dif oberton de 450 w rms . in prezent am draivere pad 52 dar sunt mici nu urca mult .as vrea o parere sa aleg intre b&c d200 ,rcf, sau p.audio .amplificare am dynacord pm 1000.care suna mai bine pentru sonorizari live / Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 eu am avut Wnd63 si pot sa zic ca e un driver excelent. Daca e taiat corespunzator, daca ai un filtru bun pt el, va suna foarte frumos, URCA mult in frecventa. Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Din ce se spune pe forumurile straine ( speakerplans ) drivrele B&C seria D suna excelent. :smt006 Link spre comentariu
Vizitator vermona Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 am filtre benic sunt taiate 2,2kh banuiesc ca sint bune . Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Daca e taiat corespunzator, daca ai un filtru bun pt el, va suna foarte frumos, URCA mult in frecventa.Urcatul in frecventa nu depinde de frecvent la care este taiat, ci depinde de nivelul de presiune sonora ( spl ) pe frecvente medii. Daca nu ma crezi incearc sa faci un mic experiment: asculta o boxa cu driver cu horn si apoi ascult-o fara horn. O sa ti se para ca driverul urca mai sus si sa mediile nu prea mai suna sa de tare ca inainte. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 raportul calitate/pret e mai bun la Paudio Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 faza nasoal la driverele paudio dupa parerea mea e urmatoare.din cauza ca sunt liniare (din graficul dat in pdf) la volum mare suna "harsh". Ca sa sune bine mai nou le atenuez cu un eq parametric in punctul 13 Khz la -7 , -12 Db. Driverele de la rcf nu au nevoie de corectia asta deoarece au o cadere in punctul respectiv si pe acelasi mixer poti merge lejer cu corectiile pe 0 sau un -3 db si nu suna strident.vermona, din cate stiu eu tu te ocupi cu muzica live iar clapa pe driverul asta...ma refer la partea de inalte o sa sune strident. cu putina corectie o sa sune bine.acuma vezi si tu ce bani ai si cum te descurci.Ideal ar fii sa asculti inainte sa cumperi ceea ce ii putin probabil. Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Daca e taiat corespunzator, daca ai un filtru bun pt el, va suna foarte frumos. URCA mult in frecventa.Urcatul in frecventa nu depinde de frecvent la care este taiat, ci depinde de nivelul de presiune sonora ( spl ) pe frecvente medii. Daca nu ma crezi incearc sa faci un mic experiment: asculta o boxa cu driver cu horn si apoi ascult-o fara horn. O sa ti se para ca driverul urca mai sus si sa mediile nu prea mai suna sa de tare ca inainte.@Snake,m-am exprimat eu gresit, am uitat sa pun punct acolo. Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Cine-i snake ? :smt005 Ok, am inteles :yawinkle: Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Cine-i snake ? :smt005ei.. cine-i :lol: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 D63 este f bun in combinatie cu filtrul Bennicchestia cu harsh-ul nu este din cauza ca driverele sunt liniare , apare din cauza hornuluihornul controleaza f mult partea de medii, dar pe partea de inalte peste 12-13 Khz controlul este foarte prostin general pe un horn marisor un driver va fi neliniar in zona de medii (mai sus) problema se poate rezolva in 2 moduri:Corectie pasiva pt a trece inaltele peste 10Khz cu atenuare f mica sauFiltrare cu panta mai mica inceputa mai devreme (in unele cazuti)adircf, eu cred ca acele comparatii le-ai facut cu driverul RCF conectat la filtrul de pe boxa, care continea si o corectie pasiva. Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 nufacut test in paralel cu boxele mele pe acelasi amplificator. au fost una art 325 si unul DIY cu rcf.deci la volum mare apare problema asta la mine. numai atunci trebuie sa tai inaltele.are allen & heath pe site un program care te lasa sa te joci cu un eq parametric. Daca tai wnd-u la 13 Khz cu -9 db are graficul ca si un driver rcf si suna ok. aproape identic. Link spre comentariu
Vizitator vermona Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 cred ca o sa iau p audio deoarece are pretul bun chiar daca nu suna ca unele de firma mai cunoscuta .o sa incerc totusi sa ascult unele sa vad daca gasesc . Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 De gasit gasesti... am si eu vro 4 :smt003 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 cred ca o sa iau p audio deoarece are pretul bun chiar daca nu suna ca unele de firma mai cunoscuta .o sa incerc totusi sa ascult unele sa vad daca gasesc .vermona, daca iei WN-D63, te provoc sa faci niste comparatii cu alte drivere scumpe, si sa-ti mentii afirmatia.seria WN este de departe printre cele mai bune disponibile pe piata in momentul asta.iarasi ajung la concluzia ca vindem P-audio prea ieftin in Romania Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum