icar Postat Septembrie 26, 2022 Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Da, s-a incheiat o aventura, incepe alta. Felicitari pentru stradanie si rabdare, si, nu in ultimul rând, apreciez contributia userilor pasionati. O colaborare pe cinste! Asteptam cu interes noile "aventuri" din care, zic eu, fiecare are câte ceva de invatat su...rememorat! Inca o data felicitari! P.S. Erau bune niste poze si cu interiorul. Link spre comentariu
sonic11 Postat Septembrie 26, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Si o poza cu interiorul Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 26, 2022 Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Felicitari, arata " ca nou".... As mai pune cu o pensula mica, vopsea neagra diluata pe tolele trafului de alimentare, opreste ruginirea in continuare si mai scade din bazait, daca este cazul. Link spre comentariu
sonic11 Postat Septembrie 26, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2022 1 oră în urmă, Усилитель a spus: Felicitari, arata " ca nou".... As mai pune cu o pensula mica, vopsea neagra diluata pe tolele trafului de alimentare, opreste ruginirea in continuare si mai scade din bazait, daca este cazul. Nu-i o idee rea. Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 26, 2022 Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Felicitari, pana la urma a ramas redresorul cu seleniu ? Link spre comentariu
sonic11 Postat Septembrie 26, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Da, pentru ca l-am dorit cat mai original. Link spre comentariu
Sorin2015 Postat Septembrie 26, 2022 Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Este nou. Paste vreo 70 de ani, nepotul matale il va restaura din nou. Un cadou de la mine: am corectat perspectiva (liniile de fuga) din trei fotografii si am deschis putin detaliile din shadows. Link spre comentariu
sonic11 Postat Septembrie 26, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Multumesc! Nu stiu ce o sa faca nepotu, inca nu am dar toate la randul lor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum