dan cod Postat August 6, 2022 Partajează Postat August 6, 2022 Un aparat care la vremea lui sunt sigur ca a costat o căruță de bani. Azi a fost ieftin și este perfect funcțional și arata foarte bine. Înăuntru ca nou. Link spre comentariu
icar Postat August 8, 2022 Partajează Postat August 8, 2022 Iertat sa-mi fie ignoranta, ce face acest aparat? Link spre comentariu
validae Postat August 8, 2022 Partajează Postat August 8, 2022 Tester de antene. Link spre comentariu
dan cod Postat August 8, 2022 Autor Partajează Postat August 8, 2022 Exact. Are banda 88-108 FM și cele 3 benzi de tv vhf1 vhf3 și uif. Nostalgia trecutului. Când l-am testat pe tv era reglat pe un post de sport. Meci de fotbal an. M-am întors în anii 70-80. Link spre comentariu
franzm Postat August 8, 2022 Partajează Postat August 8, 2022 Acum 6 ore, icar a spus: ce face acest aparat? Antennenmessgeraet, cum a zis colegul. E relativ vechi; din câte stiu, nu receptioneaza toate canalele de cablu (S). Am avut asa ceva la atelier dar am preferat modelul Kathrein. WA-10 si 11 sunt pentru ajustarea si masurarea antenelor de satelit. Link spre comentariu
icar Postat August 9, 2022 Partajează Postat August 9, 2022 Multumiri pentru lamurire! Link spre comentariu
dumitrumy Postat August 9, 2022 Partajează Postat August 9, 2022 L-am intrebat pe Gogu si mi-a raspuns cum stie el: Link spre comentariu
dan cod Postat August 9, 2022 Autor Partajează Postat August 9, 2022 Acum 13 ore, franzm a spus: Antennenmessgeraet, cum a zis colegul. E relativ vechi; din câte stiu, nu receptioneaza toate canalele de cablu (S). Am avut asa ceva la atelier dar am preferat modelul Kathrein. WA-10 si 11 sunt pentru ajustarea si masurarea antenelor de satelit. Prinde toată banda vhf3. Deci și S-urile. Are tuner cu banda larga. Link spre comentariu
dan cod Postat August 9, 2022 Autor Partajează Postat August 9, 2022 Acum 13 ore, franzm a spus: Antennenmessgeraet, cum a zis colegul. E relativ vechi; din câte stiu, nu receptioneaza toate canalele de cablu (S). Am avut asa ceva la atelier dar am preferat modelul Kathrein. WA-10 si 11 sunt pentru ajustarea si masurarea antenelor de satelit. Am care are și sat. Model mai nou cu display LCD. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum