Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificatoare de casti

Postări Recomandate

• Răspunsuri 230
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator metallicus69
  • 5 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Un clasic adaugat in colectie.Am facut un proiect complet cu el destul de exotic. Personal nu am folosit tranzistorii cu zgomot mic in montaj,am ramas tot cu bc546/7 557,iar majoritatea pieselor folosite au fost de genul celor refuzate prin alte proiecte si din ramasite.In schimb am tinut cont,daca am avut o piesa mai tembela i-am cautat si perechea pt. celalat canal :rade: Experimente de genul condensatorilor de 10uf bipolari pe intrare,de electrolitici pusi cap in cap pe iesirea din preamp... Nu pot (nu vreau) masura amplificatorul singur,dar tot aparatul cu preu ,conzi suspecti,etc, masoara la nivel maxim un thd de sub 0.024% la 1khz si in coborare libera catre partea superioara. Nu am folosit un filtraj sofisticat,m-am limitat la 10.000uf si un stabilizator. Un punct sensibil in kitt e prezenta unei protectii anti...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Si o poza de familie...

Posted Image

post-28385-13982961093_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări