Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

17mb82 DVB-T2

iuliantv

Postări Recomandate

Salutare

are cineva vre-un soft testat pentru 17mb82 ce a fost testat cu succes pentru dvb-t2

incerc sa.i activez cuiva pentru o rulotå

sau poate ceva profile

.eu le-am descarcat dar nu e nimic de dvb-t in ele,

am incercat cautare manualå,cautare automatå,cautare pe diferite tari,am facut cåteva updateuri,nimic

conform manualului service procesorul stie dvb-t2,dar nu stiu daca tunerul Si2153 stie dvb-t2

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

5

• Costica Tv

2

• gabiz_ro

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

La 03.08.2022 la 16:47, iuliantv a spus:

Salutare

are cineva vre-un soft testat pentru 17mb82 ce a fost testat cu succes pentru dvb-t2

incerc sa.i activez cuiva pentru o rulotå

sau poate ceva profile

.eu le-am descarcat dar nu e nimic de dvb-t in ele,

am incercat cautare manualå,cautare automatå,cautare pe diferite tari,am facut cåteva updateuri,nimic

conform manualului service procesorul stie dvb-t2,dar nu stiu daca tunerul Si2153 stie dvb-t2

Nu stiu daca 17MB82 (simplu fara terminatie) stie DVB-T, dar din ce am intalnit eu, daca tv-ul receptioneaza si programe digitale si la cautare afiseaza UHF si VHF, atunci asta ar fi receptia DVB-T  dupa parerea mea....., toate tv-urile vestel la care le-am activat DVB-C, ulterior faceau cautarea digitala cu UHF+VHF=DVB-T...ca rezultat final din ce am studiat eu, tunerul SI2153 ar trebui sa stie DVB-T/DVBT2/DVB-C, dar Atentie !, conteaza si ce terminatie are integratul din tuner !

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

mai toate ce au ci stiu dvb-t,dar nu si dvb-t2,l.am chinuit cu softuri usb,cu ,profile modificate ,cu dvb-t2 activat,diferite tari la cautare ce au dvb-t2,nimic,,tunerul nu stiu ce terminatie are,doar atåt i.mi da in menu service,si2153,nu receptioneazå nimic in dvb-t2 canal 39 cåt e in zona noastrå,am vrut sa-i dau un toshiba cu 17mb95 (nonsmart)toshiba  22l1333g tot asa l.am chinuit.........nimic,ce e culmea e ca si 17mb95 are acelasi tuner,sa vad zilele astea ce chassie mai am din  17mbxx så pot sa adaptez pentru 12v si dvb-t2,nici ,,junckurile,, astea chinezesti,ce mai am,starlight,allview,de pånå in 24 inch ce mai am eu,nu stiu dvb-t2,chiar si philips 22 nimic,receptia dvb-t2 e ok,testat pe alt tv,pe joi,vineri,mai caut,dacå nu si.a cumpårat intre timp ceva de prin magazine

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 3 minute, iuliantv a spus:

mai toare ce au ci stiu dvb-t,dar nu si dvb-t2,l.am chinuit cu softuriu usb,cu ,profile modificate ,cu dvb-t2 activat,diferite tari la cautare ce au dvb-t2,nimic,,nu stiu ce terminatie are,doar atåt i.mi da in menu service,si2153,nu receptioneazå nimic in dvb-t2 canal 39 cåt e in zona noastrå,am vrut sa-i dau un toshiba cu 17mb95 (nonsmart) tot asa l.am chinuit.........nimic,ce e culmea e ca si 17mb95 are acelasi tuner,sa vad zilele astea ce chassie mai am 17mbxx så pot sa adaptez pentru 12v si dvb-t2,nici ,,junckurile,, astea chinezesti,ce mai am,starlight,allview,de pånå in 24 inch ce mai am eu,nu stiu dvb-t2,chiar si philips 22 nimic,receptia dvb-t2 e ok,testat pe alt tv,pe joi,vineri,mai caut,dacå nu si.a cumpårat intre timp ceva de prin magazine

Sincer sa fiu n-am avut niciodata de-aface cu experimente la receptia DVB-T2, asa ca ma retrag din discutie, daca stii care e diferenta intre DVB-T si DVB-T2 lamureste-ne si pe noi cei care nu stim. Multumesc

Link spre comentariu
Acum 55 minute, Costica Tv a spus:

Sincer sa fiu n-am avut niciodata de-aface cu experimente la receptia DVB-T2, asa ca ma retrag din discutie, daca stii care e diferenta intre DVB-T si DVB-T2 lamureste-ne si pe noi cei care nu stim. Multumesc

dupå cåte stie eu pe dvb-t2 pe un singur canal se pot transmite un grup de posturi terestre digitale de inalta rezolutie

pe cand dvb-t doar un singur canal pe o frecventå si cred ca nu e de inaltå rezolutie

cu un  dv-t2 nu poti receptiona dvb-t ,dar nici cu dvb-t nu poti receptiona dvb-t2

bine ca acum si standardul dvb-t2 are mai multe variante ....

e o varianta pentru a prinde posturi fara cost,tvr1-tvr-2-tvr-iasi-tvr-cluj-,,,,,undeva unde nu ai altå variantå,sau la tara undeva unde tv-ul nu tine de foame,e suficient,in cazul meu,e pentru cineva ce a venit cu rulota din italia,si i sa stricat tv-ul pe drum,nu stiu ce convertor avea de la dat pe 24v in loc de 12v si sa prajit rau placa,la lasat intr-un service,au spus ca nu au ce-i face,decat alta placa,un tv chinezesc cu nume italian,nu mai stiu exact cum a zis

https://www.media-max.ro/informatii-despre-dvb-t-si-dvb-t2/

am avut un dvb-t2 vestel facut pentru franta ,pe care l,am resoftat cu 17mb82 core update,si au mers canalele dvb-t2 in italia,dar am pierdut bakupul de profile,nu stiu exact ce mainboard era

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Diferența e că pe dvb-t nu se prinde nimic la noi, iar pe dvb-t2 se prind programele TVR, posibil și altele funcție de zona.

Exista tuner dvb-t2 la vreo 80 lei daca se dorește neapărat.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, modoran a spus:

Diferența e că pe dvb-t nu se prinde nimic la noi, iar pe dvb-t2 se prind programele TVR, posibil și altele funcție de zona.

Exista tuner dvb-t2 la vreo 80 lei daca se dorește neapărat.

stiu cå se gasesc tunere separat,dar e multå ,,måtåraie,, si un consumator in plus,pentru o rulotå conteazå mult

se prindeau si dvb-t la inceput,in zona sibiului,bucuresti,nu stiu daca sa renuntat de tot la ele

Link spre comentariu

Vezi totusi sa nu te chinui degeaba.

Am impresia ca in Italia sunt pe dvb-t

Chiar acum la o cautare pe net vad in cateva articole ca in 2021 au amanat pana in septembrie 2022 trecerea la T2,in altele ca era programata pentru iulie 2022.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, gabiz_ro a spus:

Vezi totusi sa nu te chinui degeaba.

Am impresia ca in Italia sunt pe dvb-t

Chiar acum la o cautare pe net vad in cateva articole ca in 2021 au amanat pana in septembrie 2022 trecerea la T2,in altele ca era programata pentru iulie 2022.

au trecut pe dvb-t2,cel putin in zona in care am trimis eu,aveau dvb-t si nu mai merg,merg doar dvb-t2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări