iuliantv Postat August 3, 2022 Partajează Postat August 3, 2022 Salutare are cineva vre-un soft testat pentru 17mb82 ce a fost testat cu succes pentru dvb-t2 incerc sa.i activez cuiva pentru o rulotå sau poate ceva profile .eu le-am descarcat dar nu e nimic de dvb-t in ele, am incercat cautare manualå,cautare automatå,cautare pe diferite tari,am facut cåteva updateuri,nimic conform manualului service procesorul stie dvb-t2,dar nu stiu daca tunerul Si2153 stie dvb-t2 Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 9, 2022 Partajează Postat August 9, 2022 (editat) La 03.08.2022 la 16:47, iuliantv a spus: Salutare are cineva vre-un soft testat pentru 17mb82 ce a fost testat cu succes pentru dvb-t2 incerc sa.i activez cuiva pentru o rulotå sau poate ceva profile .eu le-am descarcat dar nu e nimic de dvb-t in ele, am incercat cautare manualå,cautare automatå,cautare pe diferite tari,am facut cåteva updateuri,nimic conform manualului service procesorul stie dvb-t2,dar nu stiu daca tunerul Si2153 stie dvb-t2 Nu stiu daca 17MB82 (simplu fara terminatie) stie DVB-T, dar din ce am intalnit eu, daca tv-ul receptioneaza si programe digitale si la cautare afiseaza UHF si VHF, atunci asta ar fi receptia DVB-T dupa parerea mea....., toate tv-urile vestel la care le-am activat DVB-C, ulterior faceau cautarea digitala cu UHF+VHF=DVB-T...ca rezultat final din ce am studiat eu, tunerul SI2153 ar trebui sa stie DVB-T/DVBT2/DVB-C, dar Atentie !, conteaza si ce terminatie are integratul din tuner ! Editat August 9, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
iuliantv Postat August 9, 2022 Autor Partajează Postat August 9, 2022 (editat) mai toate ce au ci stiu dvb-t,dar nu si dvb-t2,l.am chinuit cu softuri usb,cu ,profile modificate ,cu dvb-t2 activat,diferite tari la cautare ce au dvb-t2,nimic,,tunerul nu stiu ce terminatie are,doar atåt i.mi da in menu service,si2153,nu receptioneazå nimic in dvb-t2 canal 39 cåt e in zona noastrå,am vrut sa-i dau un toshiba cu 17mb95 (nonsmart)toshiba 22l1333g tot asa l.am chinuit.........nimic,ce e culmea e ca si 17mb95 are acelasi tuner,sa vad zilele astea ce chassie mai am din 17mbxx så pot sa adaptez pentru 12v si dvb-t2,nici ,,junckurile,, astea chinezesti,ce mai am,starlight,allview,de pånå in 24 inch ce mai am eu,nu stiu dvb-t2,chiar si philips 22 nimic,receptia dvb-t2 e ok,testat pe alt tv,pe joi,vineri,mai caut,dacå nu si.a cumpårat intre timp ceva de prin magazine Editat August 9, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Costica Tv Postat August 9, 2022 Partajează Postat August 9, 2022 Acum 3 minute, iuliantv a spus: mai toare ce au ci stiu dvb-t,dar nu si dvb-t2,l.am chinuit cu softuriu usb,cu ,profile modificate ,cu dvb-t2 activat,diferite tari la cautare ce au dvb-t2,nimic,,nu stiu ce terminatie are,doar atåt i.mi da in menu service,si2153,nu receptioneazå nimic in dvb-t2 canal 39 cåt e in zona noastrå,am vrut sa-i dau un toshiba cu 17mb95 (nonsmart) tot asa l.am chinuit.........nimic,ce e culmea e ca si 17mb95 are acelasi tuner,sa vad zilele astea ce chassie mai am 17mbxx så pot sa adaptez pentru 12v si dvb-t2,nici ,,junckurile,, astea chinezesti,ce mai am,starlight,allview,de pånå in 24 inch ce mai am eu,nu stiu dvb-t2,chiar si philips 22 nimic,receptia dvb-t2 e ok,testat pe alt tv,pe joi,vineri,mai caut,dacå nu si.a cumpårat intre timp ceva de prin magazine Sincer sa fiu n-am avut niciodata de-aface cu experimente la receptia DVB-T2, asa ca ma retrag din discutie, daca stii care e diferenta intre DVB-T si DVB-T2 lamureste-ne si pe noi cei care nu stim. Multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat August 9, 2022 Autor Partajează Postat August 9, 2022 (editat) Acum 55 minute, Costica Tv a spus: Sincer sa fiu n-am avut niciodata de-aface cu experimente la receptia DVB-T2, asa ca ma retrag din discutie, daca stii care e diferenta intre DVB-T si DVB-T2 lamureste-ne si pe noi cei care nu stim. Multumesc dupå cåte stie eu pe dvb-t2 pe un singur canal se pot transmite un grup de posturi terestre digitale de inalta rezolutie pe cand dvb-t doar un singur canal pe o frecventå si cred ca nu e de inaltå rezolutie cu un dv-t2 nu poti receptiona dvb-t ,dar nici cu dvb-t nu poti receptiona dvb-t2 bine ca acum si standardul dvb-t2 are mai multe variante .... e o varianta pentru a prinde posturi fara cost,tvr1-tvr-2-tvr-iasi-tvr-cluj-,,,,,undeva unde nu ai altå variantå,sau la tara undeva unde tv-ul nu tine de foame,e suficient,in cazul meu,e pentru cineva ce a venit cu rulota din italia,si i sa stricat tv-ul pe drum,nu stiu ce convertor avea de la dat pe 24v in loc de 12v si sa prajit rau placa,la lasat intr-un service,au spus ca nu au ce-i face,decat alta placa,un tv chinezesc cu nume italian,nu mai stiu exact cum a zis https://www.media-max.ro/informatii-despre-dvb-t-si-dvb-t2/ am avut un dvb-t2 vestel facut pentru franta ,pe care l,am resoftat cu 17mb82 core update,si au mers canalele dvb-t2 in italia,dar am pierdut bakupul de profile,nu stiu exact ce mainboard era Editat August 9, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
modoran Postat August 10, 2022 Partajează Postat August 10, 2022 Diferența e că pe dvb-t nu se prinde nimic la noi, iar pe dvb-t2 se prind programele TVR, posibil și altele funcție de zona. Exista tuner dvb-t2 la vreo 80 lei daca se dorește neapărat. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 10, 2022 Autor Partajează Postat August 10, 2022 1 oră în urmă, modoran a spus: Diferența e că pe dvb-t nu se prinde nimic la noi, iar pe dvb-t2 se prind programele TVR, posibil și altele funcție de zona. Exista tuner dvb-t2 la vreo 80 lei daca se dorește neapărat. stiu cå se gasesc tunere separat,dar e multå ,,måtåraie,, si un consumator in plus,pentru o rulotå conteazå mult se prindeau si dvb-t la inceput,in zona sibiului,bucuresti,nu stiu daca sa renuntat de tot la ele Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 10, 2022 Partajează Postat August 10, 2022 Vezi totusi sa nu te chinui degeaba. Am impresia ca in Italia sunt pe dvb-t Chiar acum la o cautare pe net vad in cateva articole ca in 2021 au amanat pana in septembrie 2022 trecerea la T2,in altele ca era programata pentru iulie 2022. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 10, 2022 Autor Partajează Postat August 10, 2022 Acum 1 oră, gabiz_ro a spus: Vezi totusi sa nu te chinui degeaba. Am impresia ca in Italia sunt pe dvb-t Chiar acum la o cautare pe net vad in cateva articole ca in 2021 au amanat pana in septembrie 2022 trecerea la T2,in altele ca era programata pentru iulie 2022. au trecut pe dvb-t2,cel putin in zona in care am trimis eu,aveau dvb-t si nu mai merg,merg doar dvb-t2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum