tiovidiu Postat August 3, 2022 Partajează Postat August 3, 2022 Buna ziua, nu stiu daca e topicul potrivit, daca nu rog moderatorii sa mute. Am gasit prin pod un aparat de tonifiere a abdomenului, l-am luat acum vre-o zece ani dar era o prostie. M-ar interesa daca stie cineva la ce frecventa oscileaza acel aparat. Link spre comentariu
Sorin2015 Postat August 3, 2022 Partajează Postat August 3, 2022 Produce o suita de impulsuri, in diverse ritmuri, depinde de dotare. Da, acum zece ani era reclama la Tv, numai ca tipul si tipa aveau abdomenul dichisit la sala. Ceva oarecum in tema, dar profesional: aparatul pentru tratament medical si recuperare: nemectron. Acela joaca tenis in 4 cu pachetele de muschi de pe spate, umeri, sale - depinde in ce zona sunt pusi cei patru electrozi. Acolo sunt ritmuri care se modifica (ca durata si intensitate) conform unor rutine setate dupa scop. Link spre comentariu
tiovidiu Postat August 4, 2022 Autor Partajează Postat August 4, 2022 Sincer sa fiu nu ma intereseaza pentru a-mi scutura suncile de pe burta, as dori sa pun doua bobine si sa fac un ELF. Acum depinde ce frecventa are, ELF-ul are cativa hertzi. Stiu ca mai demult exista un soft care masura frecventele direct pe PC prin placa audio, o sa vad daca-l mai gasesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum