Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lcd Firstline menu blocat

AuricaTanase

Postări Recomandate

Cum se poate debloca meniu-ul.la acest tv...merg toate funcțiile și din telecomanda și din butoane dar la menu îmi cere parola.am încercat 1234...0000....dar nimic.wste model FS 3201 MHI.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AuricaTanase

4

• iuliantv

3

• dan-a2

1

Top autori în acest subiect

ce vreau så spun,?

simplu ,cånd eu unul må apuc så cer ajutorul ,depun minimul efort ,cum så spuneti cå ,, codul era 1111 ? nu zic cå nu era ,dar nu trebuia så incercati dv de la inceput simple coduri,incepånd cu 0000-1234 dupå care 1111-2222-3333................

Link spre comentariu
La 03.08.2022 la 16:41, iuliantv a spus:

ce vreau så spun,?

simplu ,cånd eu unul må apuc så cer ajutorul ,depun minimul efort ,cum så spuneti cå ,, codul era 1111 ? nu zic cå nu era ,dar nu trebuia så incercati dv de la inceput simple coduri,incepånd cu 0000-1234 dupå care 1111-2222-3333................

Sincer....nu m-am gândit la ...1111...sau la altele...m-am.limitat la 0000 sau 1234.....și m-am gândit ca e cv din fabrica pe care îl.stie careva.....nu mai judecați.....sincer...stiai de 1111???

Link spre comentariu
Acum 2 ore, AuricaTanase a spus:

Sincer....nu m-am gândit la ...1111...sau la altele...m-am.limitat la 0000 sau 1234.....și m-am gândit ca e cv din fabrica pe care îl.stie careva.....nu mai judecați.....sincer...stiai de 1111???

pai nu aveam de unde så stiu ce cod aveti dv,dar era la ... sa incerc si 1111,de exemplu acum cca 6 luni,am cumparat un smart samsung ,generatie noua 2020,32t.....avea cont NETFLIX parolat,am incercat printre altele 1111 ,si surprizå,ala era,de sarbatori m-am uitat si eu la netflix ,,gratis,,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări