Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

42LV3400

szocs alexandru

Postări Recomandate

Buna ziua, caut pentru 42lv3400 cu panel T420HW08 V.9 , T-con T460HW03 VF CTRL BD (46T03-COK)  placa de baza EAX64272803(0) cu dump 25L8006E , cu multumiri Szocs.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• szocs alexandru

5

• iuliantv

3

• sorintv

1

• Florinel TV

1

Buna ziua , Multumesc pentru dump.Cred ca nu m-am exprimat eu bine ,  CAUT de cumparat sau la schimb cu alte  placi , placa de baza EAX64272803{0} , cel vechi este efectiv gaurit la procesor.S-a intimplat in momentul in care clientul a cuplat la HDMI posibil un dispozitiv drfect.Cu respect Szocs.

Link spre comentariu
Acum 22 minute, szocs alexandru a spus:

Buna ziua , Multumesc pentru dump.Cred ca nu m-am exprimat eu bine ,  CAUT de cumparat sau la schimb cu alte  placi , placa de baza EAX64272803{0} , cel vechi este efectiv gaurit la procesor.S-a intimplat in momentul in care clientul a cuplat la HDMI posibil un dispozitiv drfect.Cu respect Szocs.

https://www.publi24.ro/anunturi/electronice/televizoare/led-tv/anunt/lg-32lv355-19-100299-eax62865601-eax64272803/d29704490h597ih320i075925i8f1i16.html

130lei plus transport

Link spre comentariu
Acum 5 ore, Florinel TV a spus:

Nu are cum sa nu mai fie acest main ca chiar colegu iuliantv il vinde

din pacate ,are dreptate,am våndut.o 

in anunt am toate modulele,si care se vånd din ele,trec in dreptul lor våndut,exact cum e si la acest anunt,dar ,,berbecul,, de mine,nu m-am uitat in propiul anunt,så vad daca mai e disponibila,sa våndut acum cca 30 zile maxim,pastrez codul in anunt,tocmai ca så stiu cå sa våndut

am så caut poate mai e vre.o una disponibilå,mai am ce nu sånt puse in anunt,vre.o 2 tv-uri lg din acea generatie ce au probleme pe display

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări