Ved Postat Iulie 31, 2022 Partajează Postat Iulie 31, 2022 Salutari, sunt in cautarea unui multimetru decent care va fi folosit in regim hobby la diverse proiecte cu arduino, motorase, senzori, poate depanari simple laptop/pc, in general chestii cu voltaj mic < 50v dar nu ar strica sa poata functia corect si in siguranta la 230v. Bugetul este de 200 lei, se poate extinde la 250 lei maxim daca se merita. Eu am gasit recomandari pentru UNI-T 139C, 61E, Fluke 101, Modele de la Maxwell. Dar in acelasi timp am vazut si foarte multe opinii impotriva acelor modele. Voi ce mi-ati recomanda ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 31, 2022 Partajează Postat Iulie 31, 2022 (editat) Pentru hobby gen arduino, motorase, senzori ... este necesar si suficient si unul de 50 de lei. Daca este primul tau multimetru, cumpara-ti unul mai ieftin cu cat mai multe facilitati. Ca sa poti vedea ce se poate face cu un multimetru si in cate moduri se poate defecta La depanarea de laptop/pc poate ai nevoie de ceva mai pretentios. Editat Iulie 31, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat Iulie 31, 2022 Partajează Postat Iulie 31, 2022 UNI-T139C mi se pare foarte bun la banii lui. Link spre comentariu
Ved Postat Iulie 31, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2022 Am mai folosit in trecut multimetre de la diferiti producatori doar ca nu erau ale mele, am cunostintele de baza necesare doar ca acum vreau sa imi achizitionez eu unul, sa nu fiu dependent de unelte altora. Daca nu voi primi alte recomandari cel mai probabil voi merge cu uni-t 139c. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum