Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lumina si jaluzele controlate prin ir

Vizitator boby-piratu

Postări Recomandate

Buna.Zici ca ai jaluzele verticale...hmmm... deci cred ca nu te ajuta foarte mult schita prezentata pe situl lui niqu. Uite eu am gindit altfel, si o sa atasez un desen (scuze pt calitatea lui este in paint si destul de rapid facut). Sper sa te ajute intr-un fel sau altul. Mult noroc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

2

• bogdan_

1

• one

1

• ciup

1

Top autori în acest subiect

si partea mecanica? a reusit cineva sa gaseasca o solutie pentru asa ceva? ma refer pentru jaluzele verticale...si eu as vrea sa fac un astfel de control, de fapt vreo 3-4... si n-am idee cum sa fac partea de mecanica...Aveti vreo idee?

Nu este ceva a?a de complicat...dar trebuie ceva cuno?tin?e ?i dotare mecanic? ( pentru execu?ie ).Acum lucrez la a?a ceva ?i sunt înc? în faza de experiment practic. Când voi fi gata ...max 1-2 s?pt?mâni ( ahhh timpul ) am s? anun?.
Link spre comentariu
Vizitator apanoiu

De preferat un motor cu cuplu mititel, eventual o implemetare de ambreiaj limitator de cuplu.Pt jaluzele eu as recomanda un angrenaj de masinuta telecomandata. Comanda - data de un pic 16f628a cu un receptor demodulator sfh pt IR si cu codurile rc5 scrise direct din program.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări