heroes Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Buna.Zici ca ai jaluzele verticale...hmmm... deci cred ca nu te ajuta foarte mult schita prezentata pe situl lui niqu. Uite eu am gindit altfel, si o sa atasez un desen (scuze pt calitatea lui este in paint si destul de rapid facut). Sper sa te ajute intr-un fel sau altul. Mult noroc. Link spre comentariu
nelu57 Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 si partea mecanica? a reusit cineva sa gaseasca o solutie pentru asa ceva? ma refer pentru jaluzele verticale...si eu as vrea sa fac un astfel de control, de fapt vreo 3-4... si n-am idee cum sa fac partea de mecanica...Aveti vreo idee?Nu este ceva a?a de complicat...dar trebuie ceva cuno?tin?e ?i dotare mecanic? ( pentru execu?ie ).Acum lucrez la a?a ceva ?i sunt înc? în faza de experiment practic. Când voi fi gata ...max 1-2 s?pt?mâni ( ahhh timpul ) am s? anun?. Link spre comentariu
Vizitator apanoiu Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 De preferat un motor cu cuplu mititel, eventual o implemetare de ambreiaj limitator de cuplu.Pt jaluzele eu as recomanda un angrenaj de masinuta telecomandata. Comanda - data de un pic 16f628a cu un receptor demodulator sfh pt IR si cu codurile rc5 scrise direct din program. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum