Mitrut20 Postat Iulie 30, 2022 Partajează Postat Iulie 30, 2022 Va salut! acum 30 de ani am avut un rostov 105 si am reusit sa ii fac o modificare care din cate imi aduc aminte era luata din revistele tehnium. Modificarea era pentru filtru, nu mai tin minte exact ce am facut si cum am facut, dar tin minte ca dupe ce am facut modificarea, acesta inregistra cu totul diferit, avea inalte superbe si as vrea sa o fac din nou.Daca ma poate ajuta cineva si sa imi spuna ce am de facut.Multumesc! Link spre comentariu
Analfabetul Postat Iulie 30, 2022 Partajează Postat Iulie 30, 2022 (editat) Despre Rostov 105 am găsit doar în nr.3/89 - telecomandă și 10/89 - Programator. Bibliografie_tehnium.pdf Editat Iulie 30, 2022 de Analfabetul Link spre comentariu
Mitrut20 Postat Iulie 30, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2022 Acum 30 minute, Analfabetul a spus: Despre Rostov 105 am găsit doar în nr.3/89 - telecomandă și 10/89 - Programator. Bibliografie_tehnium.pdf 303 kB · 4 descărcări Imi aduc aminte ca am mutat un fir de la selectorul de viteze, dar nu imi aduc aminte cum si unde l am mutat, acum masurand tensiunile vad ca sunt alte tensiuni si s ar putea sa se arda ceva. Link spre comentariu
Analfabetul Postat Iulie 30, 2022 Partajează Postat Iulie 30, 2022 (editat) Nu cumva ai inversat filtrele? Cel de la viteza 4.5 la 9? Sau 19? Sau cel de la 9 la 19? Am regăsit această informație (aproximativă) în memoria mea obosită... N-am dovezi! Editat Iulie 30, 2022 de Analfabetul Link spre comentariu
Mitrut20 Postat Iulie 30, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2022 Acum 4 ore, Analfabetul a spus: Nu cumva ai inversat filtrele? Cel de la viteza 4.5 la 9? Sau 19? Sau cel de la 9 la 19? Am regăsit această informație (aproximativă) în memoria mea obosită... N-am dovezi! Am pus filtrul in paralel dupa 9 pe 19, prin mutarea unui singur fir de la comutator, dar nu mai stiu cum. Link spre comentariu
lucidisco1 Postat Decembrie 9, 2022 Partajează Postat Decembrie 9, 2022 eu am montat potentiometri in loc de semireglabili la premagnetizare/bias si i-am scos pe placa frontala. reglai in functie de banda ca la Akai. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum