Vizitator Paul_inu Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 deci un program care :cand vb la mic sa se auda vocea clara(nu stiu cum sa explic) deci ceva care sa modifice vocea la intrarea pe mic???imi da cineva un link??? Link spre comentariu
ddeliciu Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 se aude bine daca ai microfon si placa sunet buna, nu exista un atfel de program, numai daca am inteles yo gresit ce vrei tu, cumperi palca sunet buna si un micr la randul lui bine si cand o sa inregistrezi sau vb o sa ti se auda f bine ! Link spre comentariu
Vizitator Paul_inu Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 nu asa ceva vreau euun prigram care sa schimbe vocea.deci sa o modifice, cand vorbesc cu cineva pe mes sa nu isi dea seama cine sunt(dupa voce).intelegi cam ce vreau eu? Link spre comentariu
ddeliciu Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 apoi asa exprimate moshule, sa inteleaga lumea, mah ar trebui sa fie un progr de genu asata cu efecte mai multe, eu nu cunosc asa ceva insa cunosc programe cu care iti poti modifica vocea dupa ce o inregistrezi........gen virtual dj Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 păi ia ceva soft de editat audio, şi ia filtre, apoi aplică-le...mai mult... te prinzi tu, după câteva încercări... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum