Zoltanh Postat Iulie 30, 2022 Partajează Postat Iulie 30, 2022 Buna ziua, Vand conectori 2X10 PCB mama pas 2,54 la pretul de 1ron/buc. Dioada TVS smd smp5.0A-M3/84A la pretul de 5ron/50buc https://www.digikey.ro/en/products/detail/vishay-general-semiconductor-diodes-division/SMP5-0A-M3-84A/4874496 Expediez cu Posta Romana -10ron Link spre comentariu
Zoltanh Postat Martie 7, 2023 Autor Partajează Postat Martie 7, 2023 Buna ziua, Vand conectori 2X10 PCB mama pas 2,54 la pretul de 1ron/buc. 0,20Ron/buc. Vand dioda TVS smd smp5.0A-M3/84A la pretul de 5ron/50buc 5Ron/150buc. https://www.digikey.ro/en/products/detail/vishay-general-semiconductor-diodes-division/SMP5-0A-M3-84A/4874496 Link spre comentariu
terciziu Postat Martie 8, 2023 Partajează Postat Martie 8, 2023 Va salut, Suneti-mi, va rog, cati conectori aveti disponibil pentru vanzare? Un fabricant stim cumva?(o inscriptionare, ceva scris pe ei, etc). Sunt acoperiti cu Au?(va intreb fiindca imaginea e un pic pacalitoare, d.p.d.v al nuantei...no, da ce-i drept ca si jafu asta de leptop sta deja rau cu cromatica , etc) Sunt interesat sa cumpar integral. Multumesc (daca doriti, putem continua in mesageria forumului) Link spre comentariu
Zoltanh Postat Martie 9, 2023 Autor Partajează Postat Martie 9, 2023 Buna dimineata, La indemana am vreo 1560 bucati. Intr-o magazie ar trebui sa mai fie destul de multi. Trebuie sa verific, totusi. Mi-au ramas de cand aveam firma si clientul a abandonat peste noapte proiectul/produsul la care se foloseau. Desi pinii au nuanta aurie nu cred ca sunt auriti. Daca nu ma inseala memoria sunt Molex. Daca va intereseaza cei 1560 buc, astept PM. Link spre comentariu
terciziu Postat Martie 9, 2023 Partajează Postat Martie 9, 2023 Va salut, Amu numa am venit la leptop(si am vazut c-ati scris etc) Bun, ii iau pa astia 1560 deocamdata( sa vad ce si cum ii de capu lor).... Daca nu-i cu suparare va scriu maine pa la 9-10 a.m. mesaj mai in detaliu...as mai avea si vreo doua-tri intrebari(amu-s meci de ud, mi-o dat de nu m-am vazut...ma duc sa ma remediez, etc) Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum