doru3160 Postat Iulie 29, 2022 Partajează Postat Iulie 29, 2022 Salutare, mi-a adus cineva care nu agreează telefoanele cu touch doua cadavre defecte. Din 2 am reușit sa fac unul functional, dar la proba cu cartela digi, am reușit sa inițiez apel, am putut vorbi, dar când sun pe el, apare mereu ton de ocupat în telefonul apelant. Babatiile astea sunt doar 2G chiar dacă sunt dual sim. Știe cineva dacă e din cauza rețelei sau poate au nervii încrucișati... Nu am încercat cu alta rețea, nu am avut disponibil un sim valid. Când am dat sa caute manual rețea, le-a găsit pe toate. Nu o fi digi în stare sa meargă cum trebuie pe 2G? Dar atunci nu as fi putut nici sa sun, ma gândesc... Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 29, 2022 Partajează Postat Iulie 29, 2022 Nu este asta cauza, adică rețeaua. Dă-i resetare la setările din fabrica in primul rand, poate e activat vreun blacklist. Bineînțeles, trebuie testat și cu simul in alt telefon. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 29, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2022 Sim ul digi este al meu, și e ok, nu are probleme. O sa incerc un sim orange sa vad dacă tot la fel face. În cazul în care cu Orange merge bine și cu digi nu, înseamnă că totuși digi au probleme pe 2G. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 29, 2022 Partajează Postat Iulie 29, 2022 Nu are nici o problema digi pe 2G, folosesc eu zilnic. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 29, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2022 Asta e, înseamnă că nu știu eu. Am făcut rost între timp de un sim orange. Merge ok, și apel, și apelat. Cu digi doar apelează, dar nu poate fi apelat. Telefonul nu e codat, pt ca doar single sim erau codate de operatori gsm, dual sim niciodată. Nici nu are sigla unui operator pe el cum se obișnuiește. Deci telefonul e la liber, dar nu poate fi folosit cu sim digi. Ma gândeam ca cei care se ocupa profi de asa ceva, au o explicație. Eu pt telefon sunt doar utilizator. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 29, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2022 Știu topicul, dar situația e diferita. Ala e un telefon codat. Al meu, sau mai bine spus, cel în discuție nu e codat. Cu sim orange e totul ok. Mâine încerc sa bag un sim Vodafone. Dacă și cu ala merge, atunci singura problema e rețeaua 2G pt digi. Repet, poate iniția apeluri, nu poate primi. Ca fapt divers, omul (proprietarul Nokia 230) e în prelungiri la pensie, e conducător de doctorat, profesor universitar, are doxa cât cuprinde. Nr de telefon nu le are salvate în telefon, le tine minte. Pt siguranță, are o agenda scrisa de mana, dar nu l-am văzut sa o folosească. Are fixul lui, nu vrea alt model de telefon, decât cu taste, și asta nu pt ca nu și-ar permite. Cele doua cadavre mi le-a dat cu titlu de donație, dar cum nu aveam ce face cu ele, am făcut din doua unul și ma gândeam să-i fac o surpriza. Iese din discuție latura materială. E doar de distracție. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 29, 2022 Partajează Postat Iulie 29, 2022 Eu am pus topicul acela sa vezi ca digi nu mai are retea 2g , o mai avea prin alte orase dar in altele nu Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 29, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2022 Atunci cum îți explici ca pot face apel în 2G dar nu pot primi? Dacă nu ar fi 2G, ar fi mort și as ști o treaba. Nu e o problema existențială, voiam doar să-mi explic de ce se întâmplă așa. Eu folosesc digi, dar am telefon normal, pe 4G. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 29, 2022 Partajează Postat Iulie 29, 2022 Asta nu pot sti eu ca pe la mine nu este semnal de la digi Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 29, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2022 Deci putem bea o bere, dar sigur nu rezolvam problema. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 29, 2022 Partajează Postat Iulie 29, 2022 Simul ala e al tau ? In alt telefon poti primi pe el ? Poti bloca orice telefon in 2G only. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 29, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2022 Da, e al meu, si am incercat...merge pe alt telefon daca il setez in 2G, telefonul avand 3G si 4G. O sa ma mai joc cu babaciunea, dupa ce il bag si in reteaua vodafone. EDIT-am încercat și cu Vodafone. E ok. Am încercat cu alta cartela digi și e ok. Nu știu de ce cu sim ul ala nu vrea sa primească apeluri. O sa ma duc la ei poate trebuie schimbat, deși în alte telefoane se comporta normal. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 30, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2022 La 29.07.2022 la 15:05, modoran a spus: Nu are nici o problema digi pe 2G, folosesc eu zilnic. Mulțumesc pt fermitate. Dacă nu aveai tonul atât de decis, poate mă resemnam mai devreme. Asa cum am editat mai sus, acum e ok. E bine sa citească și alții care mai zic ca digi nu merge în 2G...trebuie căutate motivele, rețeaua nu are nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum