ofilip Postat Iulie 28, 2022 Partajează Postat Iulie 28, 2022 Salutare. Are cineva o schema explodata a aparatului din titlu? Defectul se manifesta prin apariția erorii E.6 la amorsarea arcului, are este doar o scânteie mica inițială, după care tensiunea pe iesire, de la 95v devine 0. Tensiunile sunt ok toate, ca la carte, ma gândesc ca e pe partea de citire a tensiunii de ieșire, si nu vreau sa îl desfac bucăți pana nu găsesc schema explodata. Multumesc! Link spre comentariu
nel65 Postat Iulie 28, 2022 Partajează Postat Iulie 28, 2022 Ce inseamna schema explodata?Cum arata asa ceva? Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iulie 28, 2022 Partajează Postat Iulie 28, 2022 Probabil s-a gandit la mecanica: Link spre comentariu
ofilip Postat Iulie 29, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2022 Acum 18 ore, nel65 a spus: Ce inseamna schema explodata?Cum arata asa ceva? Este schema în care vezi absolut totul, nu doar parte de putere, si blocuri de comanda pe module, ci și schema în detaliu a tuturor blocurilor. Colegul "dumitrumy" a exemplificat bine. Momentan am găsit o schema în care se arata blocurile de comanda, dar nu și schema completa sa o pot urmări eu. Link spre comentariu
nel65 Postat Iulie 29, 2022 Partajează Postat Iulie 29, 2022 schema completa sau in detaliu suna mai bine Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 29, 2022 Partajează Postat Iulie 29, 2022 Scheme din astea cum vrei tu cred ca nici daca lucrezi in service autorizat de producator nu ai asa ceva, totul merge pe inlocuit placi in ziua de azi. Link spre comentariu
ofilip Postat Iulie 29, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2022 OK, sper ca a mai intalnit cineva de pe forum acest defect. Cred ca este o tensiune auxiliara undeva in intrarea unui comparator care lipseste. Ma mai documentez si poate poate ...... gasesc ceva . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum