sk24bpo Postat Iulie 28, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2022 Am vrut sa vad daca rezista. Doua ore l-am masat si n-a avut nicio greata. Maine il imping spre 1w. Link spre comentariu
Barbu Paul Postat Iulie 28, 2022 Partajează Postat Iulie 28, 2022 Eu folosesc pentru lipirea radiatoarelor pe componente un adeziv cu numele "AG TermoGlue". Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iulie 28, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2022 Acum 2 minute, Barbu Paul a spus: Eu folosesc pentru lipirea radiatoarelor pe componente un adeziv cu numele "AG TermoGlue". Asta ? https://www.tme.eu/ro/details/termoglue/aliaje-de-lipit/ag-termopasty/ag-termoglue/ Link spre comentariu
Barbu Paul Postat Iulie 28, 2022 Partajează Postat Iulie 28, 2022 Da, despre adezivul din link este vorba. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iulie 28, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2022 Si lipeste bine ? Nu te trezesti ca-ti cade radiatorul ? Link spre comentariu
bmwh548 Postat Iulie 28, 2022 Partajează Postat Iulie 28, 2022 L-am folosit eu acum cativa ani sa pun niste radiatoare pe niste integrate (erau pe partea de blushtutz si se incalzeau binisor, as estima un 50 de grade). Nu s-au miscat de unde le-am pus, dar jucariile sunt "stationare". Partea proasta la el e ca trebuie folosit destul de repede. Al meu s-a uscat ciment in cateva luni dupa desigilare. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 28, 2022 Partajează Postat Iulie 28, 2022 Da, se strica foarte repede. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum