vali82ct Postat Iulie 27, 2022 Partajează Postat Iulie 27, 2022 Buna ziua. De vreo saptamana au aparut pe ecranul televizorului cateva pete difuze de culoare violet deschis care se vad mai bine pe fond alb sau gri deschis. Se pot vedea si pe culori mai inchise, dar mai greu. Am atasat si un link cu o poza facuta ecranului. Aveti idee care ar putea fi problema? Va multumesc. https://i.postimg.cc/59GdBvRZ/20180815-003549.jpg Link spre comentariu
lucadorin Postat Iulie 27, 2022 Partajează Postat Iulie 27, 2022 Păi, imagine nu aveți? Sau așa se manifestă? Ați spus de o săptămână...să înțelegem că îl folosiți? Dacă aveți și imagine, posibil leduri defecte (albastre)... Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 27, 2022 Partajează Postat Iulie 27, 2022 Acum 29 minute, vali82ct a spus: Buna ziua. De vreo saptamana au aparut pe ecranul televizorului cateva pete difuze de culoare violet deschis care se vad mai bine pe fond alb sau gri deschis. Se pot vedea si pe culori mai inchise, dar mai greu. Am atasat si un link cu o poza facuta ecranului. Aveti idee care ar putea fi problema? Va multumesc. https://i.postimg.cc/59GdBvRZ/20180815-003549.jpg sau dus peliculele galbene de pe leduri,sau ,,decapat,,trebuiesc schimbate baretele,in curånd va fi inundat in albastru Link spre comentariu
vali82ct Postat Iulie 27, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2022 Acum 30 minute, lucadorin a spus: Păi, imagine nu aveți? Sau așa se manifestă? Ați spus de o săptămână...să înțelegem că îl folosiți? Dacă aveți și imagine, posibil leduri defecte (albastre)... Are si imagine. Am pus o poza pe fond deschis ca sa se vada acele pete. In poze cu imagine pe ecran nu se vad acele pete. Abia se vad cu ochiul liber cand e imagine pe ecran. Acum 15 minute, iuliantv a spus: sau dus peliculele galbene de pe leduri,sau ,,decapat,,trebuiesc schimbate baretele,in curånd va fi inundat in albastru Pfff, asta mai lipsea....alti bani alta "distractie". Banuiam eu ca ledurile ar putea fi de vina, dar nu eram sigur. Daca sunteti amabil, peliculele galbene de regula din ce cauza (cauze) se "decapeaza" ? Eu as banui caldura, dar nu sunt sigur. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 27, 2022 Partajează Postat Iulie 27, 2022 Acum 1 oră, vali82ct a spus: Are si imagine. Am pus o poza pe fond deschis ca sa se vada acele pete. In poze cu imagine pe ecran nu se vad acele pete. Abia se vad cu ochiul liber cand e imagine pe ecran. Pfff, asta mai lipsea....alti bani alta "distractie". Banuiam eu ca ledurile ar putea fi de vina, dar nu eram sigur. Daca sunteti amabil, peliculele galbene de regula din ce cauza (cauze) se "decapeaza" ? Eu as banui caldura, dar nu sunt sigur. caldura,slaba calitate,sånt leduri albastre cu peliculå galbena ,cred cå sånt mai ieftine ca cele albe Link spre comentariu
vali82ct Postat Iulie 27, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2022 Multumesc dle Iulian. Foarte folositoare informatiile oferite de dvoastra. Link spre comentariu
lucadorin Postat Iulie 27, 2022 Partajează Postat Iulie 27, 2022 Acum 2 ore, vali82ct a spus: Are si imagine. Am pus o poza pe fond deschis ca sa se vada acele pete. In poze cu imagine pe ecran nu se vad acele pete. Abia se vad cu ochiul liber cand e imagine pe ecran. Pfff, asta mai lipsea....alti bani alta "distractie". Banuiam eu ca ledurile ar putea fi de vina, dar nu eram sigur. Daca sunteti amabil, peliculele galbene de regula din ce cauza (cauze) se "decapeaza" ? Eu as banui caldura, dar nu sunt sigur. Deci, am avut dreptate! Dacă nu ați mai schimbat barete, apelați la un atelier. Diagonala e destul de mare și riscați să spargeți display-ul. Nu am căutat, dar de obicei se găsesc barete pentru acest model. Sper să ,,nam" nicio greșeală... Link spre comentariu
validae Postat Iulie 28, 2022 Partajează Postat Iulie 28, 2022 @misuraelectronic vă rog doar o singură dată, nu mai continuaţi cu offtopicul.Sunt perfect de acord cu folosirea ortografiei pe forum şi oriunde scriem, dar e o vorbă ,,de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere,,.Pe unii dacă-i corectezi, ţi-i faci duşmani dar vor continua tot cum au (n-au) învăţat... Regulamentul spune ,,Încercaţi să scrieţi corect româneşte,,. Nu obligă asta. Personal, eu cred că felul cum scrii te defineşte ca şi cultură, indiferent de gradul de ,,meserie,,. E vorba de respectul faţă Limba Română şi de cei care scriu corect, dar asta nu se poate impune şi e sancţionat doar de cei care ţin strict de etichetă în relaţiile publice. Dar continuarea atacurilor asupra celor ce nu înţeleg acest lucru nu face decât să-mi dea de lucru suplimentar, ştergând insultele ce apar pe aici mai mereu, iar asta mă irită şi mă face să aplic Regulamentul. Link spre comentariu
Postări Recomandate