Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Condensatori filtraj boxe Dual

cristi1media

Postări Recomandate

Deci am facut azi teste , am eliminat polysw-ul la una din boxe si intr-adevar sunetul se schimba. Au aparut inaltele alea pe care le cautam :))

Voi aplica solutia data anume elimin polisw-urile si schimb si rezistenta cu una mai mica.

Multumesc pentru ajutor!

Editat de cristi1media
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Shambala

8

• cristi1media

7

• sesebe

4

Top autori în acest subiect

Daca nu sunt prea multe inalte nu este nevoie de nici o rezistenta serie (atenuator).

Pur si simplu problema se rezolva cu cate un capat de sarma per boxa.

Link spre comentariu

am scos polysw-urile si masurate au dat urmatorile valori: 3 ohm respectiv 3.5ohm ceea ce este destul de mult presupun

Legat de rezistenta, daca sunt multumit cum se aud acum trebuie sa o schimb neaparat cu una mai mica sau e ok si daca o las pe aia?

Link spre comentariu

Am scris mai sus - se scoate si polysw.  si R de 47ohmi si se pune o sarma in locul lor.

Sau nu se scoate nimic si se pune o sarma peste ele.  Nu conteaza.  O sarma va strapa / scurtcircuita orice piesa peste care este pusa.

(O singura sarma, caci ele sunt in paralel).

O mica R serie se poate pune DACA SI NUMAI DACA inaltele se aud prea tare - ceea ce este putin probabil, caci tw din acea vreme aveau SPL destul de mic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări