cristi1media Postat Iulie 28, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2022 (editat) Deci am facut azi teste , am eliminat polysw-ul la una din boxe si intr-adevar sunetul se schimba. Au aparut inaltele alea pe care le cautam :)) Voi aplica solutia data anume elimin polisw-urile si schimb si rezistenta cu una mai mica. Multumesc pentru ajutor! Editat Iulie 28, 2022 de cristi1media Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 28, 2022 Partajează Postat Iulie 28, 2022 Daca nu sunt prea multe inalte nu este nevoie de nici o rezistenta serie (atenuator). Pur si simplu problema se rezolva cu cate un capat de sarma per boxa. Link spre comentariu
cristi1media Postat Iulie 28, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2022 am scos polysw-urile si masurate au dat urmatorile valori: 3 ohm respectiv 3.5ohm ceea ce este destul de mult presupun Legat de rezistenta, daca sunt multumit cum se aud acum trebuie sa o schimb neaparat cu una mai mica sau e ok si daca o las pe aia? Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 28, 2022 Partajează Postat Iulie 28, 2022 Am scris mai sus - se scoate si polysw. si R de 47ohmi si se pune o sarma in locul lor. Sau nu se scoate nimic si se pune o sarma peste ele. Nu conteaza. O sarma va strapa / scurtcircuita orice piesa peste care este pusa. (O singura sarma, caci ele sunt in paralel). O mica R serie se poate pune DACA SI NUMAI DACA inaltele se aud prea tare - ceea ce este putin probabil, caci tw din acea vreme aveau SPL destul de mic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum