manea marinel Postat Iulie 26, 2022 Partajează Postat Iulie 26, 2022 Buna ziua stimati colegi,am probleme cu placa de baza la tevion LCD TV2411,,Ce se intimpla,,nu am tensiunea de 5 v cind am analizat mai atent placa cu camera microscop am observat ca la U3 era partial acoperit cu un fel de silicon care era exfoliat pe jumatate si prezentind urme de oxidare pinul 7 care se leaga la masa face legatura cu pinul 8 printrun rezistor care din cauza oxidarii sa deteriorat nemai existind in starea care il puteam masura si afla valoarea ca prin urmare placa de baza nemai fiind functionala in lipsa tensiunii de 5v. respectuos va rog daca ma puteti ajuta in aceasta privinta a afla aceasta valoare a rezistorului R31 care face legatura intre pinul 7 si 8 la U3,,trebuindumi schema elacrica .Respectuos va multumesc pentru intelegere. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 27, 2022 Partajează Postat Iulie 27, 2022 (editat) se posteazå modelul placii din tv,o pozå clara face cåt 100 de cuvinte pare så fie MSD306PT-LF-Z1 cine are cont,poate descarca,eu unul nu am https://kenotrontv.ru/files/file/906-shema-tv-msd306pt-lf-z1/ Editat Iulie 27, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
manea marinel Postat Iulie 27, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2022 (editat) Buna ziua modelul placii este MSD 306PV7.O-B Editat Iulie 27, 2022 de manea marinel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum