Vizitator Bogzy Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 Am vazut mai demult pe forum aceasta schema, dar acum nu mai gasesc topicul cu ea. Ma ajuta cineva cu cateva detalii este functionala ? A realizat-o cineva? Multumesc Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 este mult prea sumara schema pt tens aia de alimentare.Aia ai copiat-o de la convertoare DC-DC 12v-30v.mai bine incearca cu o schema de sursa pc ,sau sa modifici una.aia sigur nu o sa-ti mearga :weedman: Link spre comentariu
Vizitator audache Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Lipseste traful pt comanda T1-4. Nu poti alimenta direct din sg3525, decat daca vrei sa scoti fum. Daca nu ti-ai dat singur seama de asta, nu ar trebui sa incerci sa construiesti o smps de la retea, incearza mai intai una de tensiune mai mica, de ex. din 12V in +/- 30V, push-pull, la care poti comanda MOSFETii direct din sg3525. Link spre comentariu
Vizitator Bogzy Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 Pai imi e clar k trebuie un traf separat ptr sg. Surse 12 - 30 am facut... Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 nu numai pt sg si pt finali Link spre comentariu
Vizitator audache Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 Pai imi e clar k trebuie un traf separat ptr sg. Surse 12 - 30 am facut...Tot nu ai inteles :doh: . In afara de traful pt alimentarea lui sg mai trebuie un traf mic de ferita pt comanda fetilor. Nu ar trebui sa incerci o astfel de sursa, este clar ca nu ai experienta necesara, nu intelegi cum lucreza un MOSFET, nu intelegi cum lucreaza sg3525, mai documenteaza-te poti gasi pe internet tot ce ai nevoie, foloseste , numai nu incerca schema asta. Link spre comentariu
Vizitator Bogzy Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 Pai nu o incerc, de asta am si postat pe forum k mi se parea prea simpla sa fie reala. Link spre comentariu
Vizitator MuadDib Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 Salut... ai putea folosi pentru comanda MOS-urilor IR2110 (un IR2110 pet T1 si T2 si inca unul pt T3 si T4). Bafta. PS. Cred ca totusi tratezi problema prea simplist. Mai documenteaza-te. Link spre comentariu
Vizitator Bogzy Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 Am deschis acest topic sa aflu doar dak este functionala schema pe care am gasit`o pe forum! Nam zis k eu am gandit-o. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum