Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa

Vizitator Bogzy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator audache

Lipseste traful pt comanda T1-4. Nu poti alimenta direct din sg3525, decat daca vrei sa scoti fum. Daca nu ti-ai dat singur seama de asta, nu ar trebui sa incerci sa construiesti o smps de la retea, incearza mai intai una de tensiune mai mica, de ex. din 12V in +/- 30V, push-pull, la care poti comanda MOSFETii direct din sg3525.

Link spre comentariu
Vizitator audache

Pai imi e clar k trebuie un traf separat ptr sg. Surse 12 - 30 am facut...

Tot nu ai inteles :doh: . In afara de traful pt alimentarea lui sg mai trebuie un traf mic de ferita pt comanda fetilor. Nu ar trebui sa incerci o astfel de sursa, este clar ca nu ai experienta necesara, nu intelegi cum lucreza un MOSFET, nu intelegi cum lucreaza sg3525, mai documenteaza-te poti gasi pe internet tot ce ai nevoie, foloseste :google, numai nu incerca schema asta.
Link spre comentariu
Vizitator MuadDib

Salut... ai putea folosi pentru comanda MOS-urilor IR2110 (un IR2110 pet T1 si T2 si inca unul pt T3 si T4). Bafta. PS. Cred ca totusi tratezi problema prea simplist. Mai documenteaza-te.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări