ShadowElf Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 Ca sa nu fac topic dublu http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=26166 . Am devoie sa ma ajute cineva cu schema aia pls. Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 pai posteaza schema aici,cel care ar trebuie sa-ti explice trebuie intai sa dea click pe linkul de sus,apoi sa caute in topicul ala linkul cu schema... posteaza aici schema :rolleyes: Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 e vorba de tabelul ăsta: http://pinouts.ru/PDA/ipaq_22p_pinout.shtml îl încurcă faptul că nu scrie niciunde +5 v pentru USB... naşpa e faptul că pot fi 2 posibilităţi: ori V_ADP, ori USB Detect. gnd pentru usb e gnd-ul de la pinul 22... Link spre comentariu
ShadowElf Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 ce am reusit, ce trebuie sa mai clarific :Dam legat asa:15 = gnd, 17 usb+5v, 19 usb data+, 21 usb data-functioneaza ca si cablu de date, insa nu pot rescrie rom-ul deoarece executablul care face updateul imi cere sa pun jucaria mea in "suportul de incarcare" Practic se prinde ca nu este vorba de cablul original, ori vrea sa fie conectat la tensiune in timp ce rescrie rom-ul. Am incercat si cu +5v de la incarcator pe pin 2 si gnd pe 10, insa cand bag in priza incarcatorul, se deconecteaza cablul de date (NU fizic, inca pc-ul nu mai vede jucaria)Din ce spune MifTy... 17 usb+5v, 19 usb data+, 21 usb data-, 22 gndsi mai raman + si - de la incarcator. Unde sa pun + si - ????ps. PDA-ul mai avea prin setarile lui daca sa se incarce prin usb sau nu (cand functiona), deci banuiesc ca sunt separate tensiunile de la usb si de la incarcator Link spre comentariu
ShadowElf Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 nimeni? Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 1-4 nu sunt alimentarea de la incarcator? daca da,leaga +ul incarcatorului acololeaga 22 cu 15,apoi la gnd la usb si - la incarcactor(eventual leaga-l si cu 10)-verifica intai cu un multimetru daca 10+15+22 sunt legate intre elepune la usb detect(17) +5v de la usbce am spus mai scris mi se pare logic,insa nu stiu care vor/pot fi rezultatele,nu garantez nimictu cum il incarci? la ce pini vine incarcatorul? Link spre comentariu
ShadowElf Postat Decembrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Am reusit !!!Thx allPentru cei care au nevoie:doar cablu date merge cu 17 +5v, 19 data+, 21 data-, 22 gnddaca vreti sa faceti update ROM (zis si firmware sau bios pe site-ul hp) trebuie 1,2,3 sau 4 -> +5v de la incarcator (sau un traf pe 5 v) 15 -> null incarcator 17 -> +5v USB19 data+ USB 21 data- USB 22 gnd USBBONUS:Mufa din aia nu se gaseste. Se poate folosi mufa de la lg 7020 putin modificata!!!DE ADAUGAT!!!cand pun incarcatorul in aceiasi priza cu calculatorul cablul de date se conecteaza si se deconecteaza in continuu. Apare o interferenta intre ele.. nu stiu de ce natura. Am pus in alta priza si merge. Ce as putea sa fac sa dispara aceste interferente??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum