Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Procesor subwoofer

Vizitator DJ_tymy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Incepator

4

• ALEKS

3

• andiy

2

• Mircea Bartic

1

Top autori în acest subiect

Iata si un sistem 5.1 facut in graba :lol: http://www.izatech.as.ro/DJ%20TYMY/5.1.pdf

Ce inteleg eu din schema asta e ca de fapt tu din stereo ai scoate 5.1? Gresesc? Adica in loc de castile de la walkman bag jack-ul de la sistemul asta si o sa fac auditie de 5.1 adevarat?

O placa audio 5.1 de regula are construite filtrele din fabrica (hardware sau software). Astfel cu ajutorul unor amplificatoare obisnuite (cu integrate daca iti este greu sa construiesti amplificatoare tranzistorizate) vei putea amplifica canalele rear, front, center. Cu un amplificator tranzistorizat (de preferinta) vei amplifica semnalul deja filtrat de pe iesirea marcata subwoofer.

Daca are deja filtre si fac amplif de care zici, iar pe L,R,Rear am cate 2 difuzoare si respectiv 3 pe C (mid si tweeter - sper ca nu gresesc), nu mai am nevoie de filtre pasive? Luminati-ma!!! God bless you!
Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy

Filtrele de pe acele canale delimiteaza plaja de frecvente in care se va lucra pe canalul respectiv asa ca teoretic ai avea nevoie si de filtre pasive pe incinte sau macar de condensatori pe tweetereParerea mea!!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări