Vizitator DJ_tymy Postat Februarie 3, 2005 Partajează Postat Februarie 3, 2005 Ce parere aveti de acest filtru pt subwoofer Link spre comentariu
Vizitator mamurus Postat Februarie 6, 2005 Partajează Postat Februarie 6, 2005 Nu prea ma pricep, dar tinand cont ca o sa-mi trebuiesca in curand un astfel de filtru, as vrea sa stiu ce operational esta ala? Am sa fac o analiza Spice a circuitului. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 6, 2005 Partajează Postat Februarie 6, 2005 Sunt amplificatoare operationale obisnuite Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Februarie 6, 2005 Partajează Postat Februarie 6, 2005 am pus aici http://www.izatech.as.ro/DJ%20TYMY/ampl ... %202.1.pdf un amplificaror 2.1 , nu l-am facut pana acum sa vad cum merge insa este pe lista de asteptare... etajele finale nu sunt puse in plan Mesaj modificat de Vasile, a scris corect linkul :lol: Link spre comentariu
ALEKS Postat Februarie 6, 2005 Partajează Postat Februarie 6, 2005 βM324? ... sau chiar 4 bucati βA741 pentru cine vrea sa faca risipa de integrate.Am sa construiesc si eu un sistem 2.1 de mica putere (sateliti cu amplificatoare LM386 si subwoofer cu amplificator TBA810AS -- nu e cea mai buna alegere dar deja am testat solutia, e arhisuficient pentru orele tarzii la care ajung sa ascult melodii) si voi folosi acest procesor pentru subwoofer. Link spre comentariu
Vizitator jkraxi Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 am pus aici http://www.izatech.as.ro/DJ%20TYMY/ampl ... %202.1.pdf un amplificaror 2.1 , nu l-am facut pana acum sa vad cum merge insa este pe lista de asteptare... etajele finale nu sunt puse in plan Mesaj modificat de Vasile, a scris corect linkul :lol: de unde ai "arestat" schema asta? Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 este o schema proiectata de mine .. :lol: :lol: nimic complicat un buffer cateva filtre... Link spre comentariu
Vizitator jkraxi Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 este o schema proiectata de mine .. :lol: :lol: nimic complicat un buffer cateva filtre...bravo!!! intrebarea mea avea drept scop sa aflu mai multe detalii despre sistemul asta! dar bine si asa si apropo de asta, nu proiectezi si un 5.1 (pentru o placa audio PC)? Link spre comentariu
ALEKS Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 O placa audio 5.1 de regula are construite filtrele din fabrica (hardware sau software). Astfel cu ajutorul unor amplificatoare obisnuite (cu integrate daca iti este greu sa construiesti amplificatoare tranzistorizate) vei putea amplifica canalele rear, front, center. Cu un amplificator tranzistorizat (de preferinta) vei amplifica semnalul deja filtrat de pe iesirea marcata subwoofer. PS: De regula iesirea subwoofer este pe aceeasi mufa cu iesirea center cele mai multe placi audio suportant o interschimbare intre canale printr-un simplu click de mouse. Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 Pai pt 5.1 mai adaugi 3 ramuri pr sateliti si calculefi dupa cum vrei tu frecventa de taiere o calculezi cum vrei tu Fc = 1/6.28RC Link spre comentariu
Vizitator jkraxi Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 deci nu mai am nevoie de filtre? ce usurare. si asta e valabil si la un dvd sau orice alta sursa de 5.1?merci Link spre comentariu
ALEKS Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 In principiu placile de sunet 5.1 cam toate au filtrele high-pass si low-pass inglobate. In ceea ce priveste un aparat DVD, nu stiu pentru ca nu am testat asa ceva. Solutia lui DJ_tymy este buna poate pentru sursele de semnal care nu au filtrele inglobate (cunosc placi audio de genul C-Media...). Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 Am putea incerca si un 5.1 numai sa imi spui frecventele de taiere care te intereseaza Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 Iata si un sistem 5.1 facut in graba :lol: http://www.izatech.as.ro/DJ%20TYMY/5.1.pdf Mesaj modificat de Vasile scris link corect :lol: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum