Florin27 Postat Iulie 25, 2022 Partajează Postat Iulie 25, 2022 Buna seara, Incerc sa programez o memorie 25Q32 cu programatorul luat de aici de pe forum acum cativa ani cu softul Postal 2. De citit, citeste memoria fara probleme, pot extrage dump din ea. Dar daca dau sa scriu un alt dump, am incercat si pe Windows 10 si pe Windows 11, toate combinatiile de setari ale programului, diferite dump-uri, 3 memorii ( si deja scrise si una goala ) si primesc aceleasi erori ( ca in poza de mai jos ). Stie cineva de unde este problema ? Mai jos poza cu programatorul si cu erorile pe care le primesc.. Va multumesc ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 25, 2022 Partajează Postat Iulie 25, 2022 In primul rand este Postal 3 , si in al doilea rand se pune Jumper-ul pe tensiunea de 3,3V nu pe 5V, apoi intra in setari sa vad ce este acolo bifat Link spre comentariu
Florin27 Postat Iulie 25, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2022 (editat) Am pus jumperul si pe 3.3V si face exact acelasi lucru, mai jos poza cu setarile. Editat Iulie 25, 2022 de Florin27 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 25, 2022 Partajează Postat Iulie 25, 2022 Pune acest program https://files.fm/f/h2bsx9ewp al tau cred ca nu e bun, il dezarhivezi pe ce partitie vrei si instalezi Driver USB si gata sa rezolvat Setarile trebuie sa fie exact ca in poza de mai jos pentru spi Link spre comentariu
Florin27 Postat Iulie 25, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2022 (editat) Din pacate face exact la fel. :( Eu am un adaptor pentru memorii SMD cu picioare pentru chip capsula mare, memoria este lipita bine pe adaptor, nu exista scurt intre picioarele acesteia. Mai trebuie vreun condensator adaugat sau altceva ? Mai citisem pe internet si de treaba asta. Mai jos poza, adaptorul este oarecum improvizat pentru ca s-au exfoliat pad-urile de pe placa acestuia si nu am cleste SOIC 8. Sa fie programatorul defect ? Sa fie din cauza ca am avut jumper-ul pe 5V si sa se fi deteriorat memoria ? Editat Iulie 25, 2022 de Florin27 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 25, 2022 Partajează Postat Iulie 25, 2022 Nu cred ca memoria sa defectat din cauza tensiuni, memoria se alimenteaza pana la 5,5v, incearca cu alta memorie spi, daca face la fel atunci incearca pe un pc sau laptop cu windows 7 sau xp, poate nu vrea cu windows mai mare de 7 Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iulie 25, 2022 Partajează Postat Iulie 25, 2022 Am intalnit doar memorii defecte, pana acum. Apareau erori la stergere sau verificare,cel mai des la acceasi adresa. Memoria este detectata corect? Vezi ce afiseaza la status si la version. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 26, 2022 Partajează Postat Iulie 26, 2022 Da memoria este defecta, ia are 4194304 si programatorul a sters din ia doar 79680 seteaza exact ca in poza de mai jos ca sa mearga acest programator corect Link spre comentariu
Florin27 Postat Iulie 27, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2022 Bună ziua, Îmi cer scuze pentru răspunsul întârziat. Memoria se șterge în totalitate, acolo amânasem eu procesul pentru ca oricum după ștergere apărea aceeași eroare. Pana la urma mi-am comandat un alt programator CH341A dar totuși dacă știe cineva rezolvarea as fi recunoscător. Cred ca totuși s-a defectat între timp. Mulțumesc. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iulie 27, 2022 Partajează Postat Iulie 27, 2022 Din ce apare acolo pare memorie defecta sau nu o detecteaza,ceva scurt intre pini sau programator defect. Poti testa cu alta memorie. Link spre comentariu
Florin27 Postat Iulie 28, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2022 Revin cu update: se pare ca și memoria noua a fost defecta, am încercat cu încă una și a funcționat. Va mulțumesc foarte mult și îmi cer scuze de deranj. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 28, 2022 Partajează Postat Iulie 28, 2022 No problem se mai intampla, cand ne lovim de ceva ce nu stim este bine sa intrebam decat sa stricam mai rau Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum