DiCK Postat Iulie 25, 2022 Partajează Postat Iulie 25, 2022 Buna ziua, Detin un Tv Philips model 24PFT4022/12 care la un moment dat, imediat dupa iesirea din garantie, a inceput sa se comporte ciudat in sensul ca: se aprinde, apare sigla Philis, pentru o secunda apare postul TV, apoi se restarteaza si o ia de la inceput (sa zicem ca un fel de boot loop). Mentionez ca acest lucru il face doar cand este conectat la cablu TV. Daca il conectez pe hdmi functioneaza fara nici o problema. Am in cercat pe cablu in doaua locatii diferite si la fel se comporta! Pentru depanatorii mai experinentati, daca aveti vreo sugestie cum as putea repara acest tv? Sa fie vre o probleama de firmware. Sunt deschis orcarei sugestii. Multumesc anticipat! Sa auzim numai de bine! ADI Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 25, 2022 Partajează Postat Iulie 25, 2022 un reset,sau virgin mode din menu service un reset din meniul principal sau un update pe usb,firmware se gaseste pe situl oficial Link spre comentariu
DiCK Postat Iulie 26, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2022 Am rezolvat MULTUMESC!!! Am facut un update de firmware, dupa care defectul persista. Apoi am reinitializat din meniul setari (am urmat pasii cu alegerea limbii, tarii cautarea posturilor TV) si acum functioneaza fara probleme! Multumesc, Numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum