AV1000 Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 la cererea unui prieten si din lipsa de ocupatie iam facut 4 bucati bass reflex cu hp15w pt o discoteca la tzara. Dativa si voi cu parerea in legatura cu designu. Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 Mie-mi place...dar mi se par prea mari; cati L au cutiile ? Link spre comentariu
AV1000 Postat Decembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2007 recomandat pt hp15w e sa nu depaseasca 100l astea ale mele au 97 Link spre comentariu
Extrem Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Au iesit bine, puteai si tu sa-i faci alta forma decat cea cubica .... dar oricum e ok. Link spre comentariu
AV1000 Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 asa a fost schema nu am vrut sa o modific ,nus imense tocmai bune sa bubuie in caminu cultural. Link spre comentariu
bradacalin Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 tabla perforata de unde o ai?cat a costat? Link spre comentariu
AV1000 Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 de la mine, mai precis de la mama de la servici 0$ Link spre comentariu
Vizitator slick89 Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Va salut....Av1000 am si eu o rugaminte... te rog mult daca poti, posteaza si tu schema de la wooferul asta pentru ca nu gasesc pe nicaieri genul asta ! Toate sunt pe port br rotund ! Te rog mult! sau da mi un mail cu ea daca nu e prea mare deranjul ! Multumesc anticipat ! Mult respect ! :smt020 Link spre comentariu
bradacalin Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 de la mine, mai precis de la mama de la servici 0$daca tot reinvienm topicul. poti face tost de tabla perforata neagra? pe bani bineinteles. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum