Blacksmith Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 Am gasit asta : http://www.wwwthreads.com/downloads.html Dar nustiu cum sa-l pun in functiune .... aveti idee ? Serverul care va gazdui site-ul si forumul as vrea sa fie la mine pe calc. :smt003 Si pt asta am inteles ca trebuie Apache cu Php. Am instalat Apache-ul dar nu stiu sa-i configurez fisierul ala text ... :smt017 Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 auliuuuuuuuuuu!!!vasile, ai pus-o: dudi îşi face şi el forum!!! :smt005 @dudi, vezi pe pagina apachelui, sau uită-te în install, că se dă un help, la liber!!! :weedman: Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2007 Imi fac ma, dar nu de electronica ci de religie... Deci Vasile, stai linistit :smt003PS : Mersi nasule Mifty pt nume. :partyman: Link spre comentariu
ph3e4r Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 daca vrei pentru windows dai un gugal dupa wamp. Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Imi fac ma, dar nu de electronica ci de religie... Deci Vasile, stai linistit :smt003PS : Mersi nasule Mifty pt nume. :partyman:... dudi miluieşteee... mifty prinde peşteeeee... :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum