catalin ionut Postat Iulie 22, 2022 Partajează Postat Iulie 22, 2022 Salut, Caut, in vederea cumpararii un CI SVI-3205. Multumesc! Link spre comentariu
sonic11 Postat Iulie 22, 2022 Partajează Postat Iulie 22, 2022 Este greu de gasit asa ceva, in ultima instsnta esxusta pe net schema interna si un cablaj pentru inlocuirea acestui integrat. Daca partea de comanda din interior este ok puteti incerca sa inlocuiti tr finali cu uni pusi in exterior. Link spre comentariu
catalin ionut Postat Iulie 22, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2022 Stiu, dar as vrea sa fie cat mai original. In momentul de fata are SVI-ul original, pe care l-am ''reparat''. Momentan e functional, dar nu stiu pentru cat timp, avand in vedere ca prblema au fost ''sarmele'' din emitorii tranzistorilor finali. Din cate stiu acele ''sarme'' sunt din aluminiu, iar cositorirea nu e tocmai perfecta.... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 22, 2022 Partajează Postat Iulie 22, 2022 Acum 41 minute, catalin ionut a spus: Stiu, dar as vrea sa fie cat mai original. de la a vrea pina la a se putea este o cale lunga ... din punctul meu de vedere , sansele de a gasi un integrat original svi-3205 acum , in 2022 sint aproape zero barat ... Link spre comentariu
Postări Recomandate